- 2 Ağustos 2013
- 35.394
- 108.186
- 798
Ücretsiz pakette açmıyorBakmak hatırlamak istemiyorum izlemim dedim ama merak ağır bastı biraz daha ağlarız nolcak dedim.
Ücretsiz de oluyo sanırım reklamlı falan. Ben aylık ödedim sadece premium aldım öbür aya da yenilemem
Bende öyle girmedim giremedim. Babam bide hep derdi ki başka vefatlarda, güzel haliyle hatırlamak varken neden son kez öyle görmek isterler diye. Onu dinledim yapamadım yapamazdım daAnnemin yanına giremedik biz korkardım zaten bazı gerçeklerle yüzleşmek lazım dün onlara yarın bizlere.
Belki de değişir fikrim bilemedim
Gelin izleyek birlikteÜcretsiz pakette açmıyor
güzelmiş bunu benimde yapmam lazımBir akadaşım kendine çicek yolluyordu
Kendimden özür diliyorum böyle bir odunla evlendiğim için niyetine
Ulan niye izlememiş gibi yazıyon o zamanİzledim bi tur daha izlerim
Niye yaw dedim ya son bölümü ağladım o kadar ağlamalı bişey değil diyeUlan niye izlememiş gibi yazıyon o zaman
Aha yawBende böyle sürekli ağlayacam diye başladım sadece son bölümde ağladımgüzel beğendim ama böyle aşırı abartıldığı kadar yok bence
Bende 1. Bölümü izledim o kadar içimi daralttı ki izlemek istemiyorum devamını merakta etmiyorumNiye yaw dedim ya son bölümü ağladım o kadar ağlamalı bişey değil diyekime dedim ben bunu
Onu ilknur demedi miNiye yaw dedim ya son bölümü ağladım o kadar ağlamalı bişey değil diyekime dedim ben bunu
Ahh bu ağlattı Allahım bir daha yaşatmasın
Valla bende ilk 2 bölüm dedim bu ne sıkıcı gibiydi. Sonrası da iyi yani ama çok çok da değil benceBende 1. Bölümü izledim o kadar içimi daralttı ki izlemek istemiyorum devamını merakta etmiyorum
O da demiş bende dedimOnu ilknur demedi mi
Valla bende ilk 2 bölüm dedim bu ne sıkıcı gibiydi. Sonrası da iyi yani ama çok çok da değil bence
Belki ölümle yüzleşti herkesKonunun farklı olması etkilemiş herkesi
Bende dedim evetOnu ilknur demedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?