- 1 Aralık 2021
- 12.782
- 43.657
- 548
- 34
Hızlı iyileşiyorlar aynı gün gibi bir kaç sene önce yeğenim olmuştu 9 yaşındaKızım için doktor geniz eti ameliyatı önerdi ama son kararı bize bıraktı. 10 yaşında. Çok kararsız kaldık. Bikaç güne iyileşir dedi aslında. Ne yapalım bilmiyorum
Hala yatıyorum ama başımın şiddeti arttı bi ilaç alıcam sanırsambende çok ağırlaştım gönül oturuyorum hala her şey duruyo
Evet ama normalde böyle olmuyorum pek hafif ağrır geçer ense kökünden girdi bu seferOruçmuydun?
1 ocak işte
Yaa öyle mi ?inşAllah canımHızlı iyileşiyorlar aynı gün gibi bir kaç sene önce yeğenim olmuştu 9 yaşında
Benim pis espriler
Sağol canımGeçmiş olsun
Geçmiş olsun canım benimHala yatıyorum ama başımın şiddeti arttı bi ilaç alıcam sanırsam
Hadi kalk halledelim geç olmadan
Şöyle slepy mendille bi toz falan alalım evin havası değişsin
Ayyyy Allah beni bildiği gibi yapsın emi1 ocak işte
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım benim
Gün içinde çok düşmüştür tansiyon yada şekerin anı yükselişine bağlı ağrımıştırEvet ama normalde böyle olmuyorum pek hafif ağrır geçer ense kökünden girdi bu sefer
Benide laAyyyy Allah beni bildiği gibi yapsın emi
Ben de diyorum ne güzel bişeymiş tam balkonlukBenim pis esprilerBugün günlerden 1 ocak çiceeeem
Efserim demiş zaten kızartma yapardım balkonda diyeBen de diyorum ne güzel bişeymiş tam balkonluk
Evet suya yükleneyim inşallahGün içinde çok düşmüştür tansiyon yada şekerin anı yükselişine bağlı ağrımıştır
Su içmeyi arttır iyi gelir
Az otur oturduğun yerde ya ağrın varBen kalkıyorummm
Başıma bi çit bağlayıp
Kız bi uzan dinlenBen kalkıyorummm
Başıma bi çit bağlayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?