Düzenli Evimiz & Hayatımız

Heh ben tam öyleyim kesse daha çok ister kesmese çoğu zaman yüzüne bakmam bazı şeylerin
Ben 3 aydır kestim herşeyi ve bir işe yaramadı
Yasaksız devam edicem bundan sonra
Nasılsın yaramadı dersen
Fırsat bulduğum anlar da çok fazla yedim
Yemek için fırsat kolladım
Bazı çok güzel anlarda nefsimi bastırdım ama belki o anlarda yesem ruhuma daha iyi gelicek bedenim kendini bu kadar sıkmayacaktı

Evet bende öyleyim belki o an bi parça yiyeceğim çikolatayı yasak olunca daha çok yedim

Kızım için doktor geniz eti ameliyatı önerdi ama son kararı bize bıraktı. 10 yaşında. Çok kararsız kaldık. Bikaç güne iyileşir dedi aslında. Ne yapalım bilmiyorum
Benim arkadaşlarımın çocukları oldu cokta kolay gecti limonsuz bi kaç doktordan daha fikir alın isterseniz için rahat etsin
Oğlum için de sünnet düşünüyorum. 7 yaşında . Uff kafam karıştı
Benim büyük oglanda 6 bucuk yasında oldu sünnet küçügü 45 günlükken yaptırmıstım o abisinden önce sünnet olmustu görümcem cok aglar ilk çişini yaptığında ilk gece uyuyamsz ağrıdan demişti. Maşallah hiç aglamadı gecede deliksiz uyumustu
Gecmis olsun canıım
58 de çok zayıf değil mi ya
Hayır ya zayıflık güzeldir ben suan 58im 54 olmak istiyorum.

Yapacaklarımı yazayım hemen, ilk defa tek başıma evdeyim çok heyecanlı eşim çalışıyor
Duş alıp ebeveyn banyosunu yıkayacağım
misafir banyosunun lavabo ve klozetini temizlerim, yerlerini süpürür silerim.
nevresimlerimi değiştireceğim
çamaşır sereceğim
kurumuş 2 3 parça çamaşır var onları kaldırırım, 2 parça da ütü var birikmeden onları ütülerim
robot süpürse silse, bende bi toz alırım
kedilerin kumlarını temizlerim
bulaşık makinesini boşaltırım
Liste uzayabilir, evde kalıp kendimi yormayacağım dediğim günün sabahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…