- 13 Mart 2019
- 13.574
- 45.778
- 598
Ya ne diyon sen hacı kendimden birini görmek bana iyi geldi bu yüzden gülme attım kusura bakmaKusura bakmayın ya . Keşke uyusaymışım. Girdim buraya sizin de modunuzu düşürdüm derdinize dert kattım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne diyon sen hacı kendimden birini görmek bana iyi geldi bu yüzden gülme attım kusura bakmaKusura bakmayın ya . Keşke uyusaymışım. Girdim buraya sizin de modunuzu düşürdüm derdinize dert kattım
Burda da sanki ağlıcam gibi yazmışımBenimde biraz ağlamaya ihtiyacım var ama nedense olmuyor bu ara gelince geri gidiyor
Yutkunuyorum sadece
Ama yapıcam yaa yok yani biraz yapmadan yatarsam kendime ayıp etmiş olurum
Az az da olsa ortamı kuruyorum birazdan
Söhüre kadar bekliyormuşum falan
Yok yok zaten Sahur yapmıcam çok yedim bugün
Atma ziyaaaAman ne ağlıcam beee
Ben belki yaparımKahve yapamıyorum içersem hemen uyurum diye
Yok yok iyi ettin gül tabiYa ne diyon sen hacı kendimden birini görmek bana iyi geldi bu yüzden gülme attım kusura bakma
Şu an var ya topikten çıksam iki çocuğumu evde tek bırakmışım da çakmakla oynayacaklarmış gibi hissettim hajajshsBen belki yaparım
Evet yaa kendime bi Türk lahvesi neden yapmayayım ki
Din kardeşiyiz şurdaAtma ziyaaa
ÖLeceğimi bilmem hahajajajahAyy mum yakalım mııı
Sonra sabah mumdan çıkmış yangın dedeye yardım edelim teyzemiz gelsin
Haha bunu görmeden mum yakmak fikrimin gelmesi pekiŞu an var ya topikten çıksam iki çocuğumu evde tek bırakmışım da çakmakla oynayacaklarmış gibi hissettim hajajshs
O çocuklar Gönülle benim tabiŞu an var ya topikten çıksam iki çocuğumu evde tek bırakmışım da çakmakla oynayacaklarmış gibi hissettim hajajshs
Haha yaa inanmıyorum bu kadar olurÖLeceğimi bilmem hahajajajah
Ben uzun zaman sonra bu kadat yememiştimMutfağa geldim gözüm açıldı açmışım
Ayy bilmiyorum çok yaptığım bişey değil ama bu aralar böyle mumlu ortamlar çok hoşuma gidiyorBiz en son ağlıyorduk hangi ara mum yaktık
Karat neBen uzun zaman sonra bu kadat yememiştim
Bazı şeylere tövbe ettim yeme hususunda değil de karat hususunda Allahım beni affetsin