Bizde yemek yok yemeksiz gececek tüm yıl
Cocuklar sebze corbası icti
Ben yine hic bisey
Eşimde dışardaydı yemiş yaptırmadı bisey
Biraz oturup bogazımın acısına aglamak istiyorum. Hastaneye gitsem ilactan baska ne yapılabilir acaba. O kadar canım yanıyo ki hayatımda ilk defa böyle bisey yasıyorum
Meteyi uyutunca gitsem bari hastanede o kadar yakın ki hemen karşı yolumda yani uzak olsada gitmesem antibiyotik iciyorum gecer diye gitmedim.Gitmen lazım ilknur bademcik enfeksiyonu belki de
Geçmiş olsunMeteyi uyutunca gitsem bari hastanede o kadar yakın ki hemen karşı yolumda yani uzak olsada gitmesem antibiyotik iciyorum gecer diye gitmedim.
Ay pareeeeeAman sen bebisle uğraş bal petegı ne guzel ugras
❤❤❤
Bana biri dese ki
Turlara katıl gez herkes kendi alsın kendi yapsın bahçe ekilmeyecek allahım allahım
En çokta kurban da sadece kendi kurbanımız kesilecek anam anammmmmm
Kendimi gurban ederim
Ohhh 300 500 300 500 yandan yandan
Hatun eve yeni geldi sayılır bende önce mutfağı evi topladı koyduİyi akşamlar
mutfak toplu
çayı demledim
ev toplu
çamaşır mak.çalıştırdım
yatsı namazını kıldıktan sonra, belki bi evi silerim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Git ya. Benim boğaz yara olunca şişince antibiyotik içmeden geçmez kolay kolay. Karadut özü, kozalak şurubu falan varsa onlardan al bari yumuşatır en azından. Ben bide yemeniye kolonya döküp boğazıma sararım o yakar geçirirBizde yemek yok yemeksiz gececek tüm yıl
Cocuklar sebze corbası icti
Ben yine hic bisey
Eşimde dışardaydı yemiş yaptırmadı bisey
Biraz oturup bogazımın acısına aglamak istiyorum. Hastaneye gitsem ilactan baska ne yapılabilir acaba. O kadar canım yanıyo ki hayatımda ilk defa böyle bisey yasıyorum
Tövbe yarabbim baya uzakmış hastanedeMeteyi uyutunca gitsem bari hastanede o kadar yakın ki hemen karşı yolumda yani uzak olsada gitmesem antibiyotik iciyorum gecer diye gitmedim.
Kozalak şurubu vardı annemde unutmusum. Gargara var onu yapıyorum antibiyotik iciyorum 4. Gün bugun soguk algınlıgı içiyorum ay hic mi iyilesmez ne bu yani anlamadım kiGit ya. Benim boğaz yara olunca şişince antibiyotik içmeden geçmez kolay kolay. Karadut özü, kozalak şurubu falan varsa onlardan al bari yumuşatır en azından. Ben bide yemeniye kolonya döküp boğazıma sararım o yakar geçirir
Hastaneye git mutlakaKozalak şurubu vardı annemde unutmusum. Gargara var onu yapıyorum antibiyotik iciyorum 4. Gün bugun soguk algınlıgı içiyorum ay hic mi iyilesmez ne bu yani anlamadım ki
Ateşin var mı ilknur?Kozalak şurubu vardı annemde unutmusum. Gargara var onu yapıyorum antibiyotik iciyorum 4. Gün bugun soguk algınlıgı içiyorum ay hic mi iyilesmez ne bu yani anlamadım ki
Sirkeyle gargara yap ve limon karabiber çay iç biraz yumuşatırKozalak şurubu vardı annemde unutmusum. Gargara var onu yapıyorum antibiyotik iciyorum 4. Gün bugun soguk algınlıgı içiyorum ay hic mi iyilesmez ne bu yani anlamadım ki
Ay pareeeee
Akrabalara duyur biz bu sene kurbanı bağışlayacaz fiziki kesmiyoruz de şimdiden başla
Ay neden ki Nanem ne olduBi duygusallık bir ağlama isteği
Her şey güzel ama değil gibi his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?