Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Nisan 2007
- 84.583
- 491.946
- 1.223
Gonulmeyvesi akşam işi yapalım mı gönül dinlen sen de biraz yemekten sonra mutfağı toplayıp konuşalım bi daha.
Ben de menemen yaptım.
Ben de menemen yaptım.
- 2 Ağustos 2013
- 35.385
- 108.165
- 798
Tüm evi havalandırdım
Nevresimleri değiştirdim, yıkadım, kurutmaya attım, katladım yerleştirdim
Yeni nevresimi serdim
Yatak odası, ebeveyn banyosu, oturma odası ve mutfağı süpürdüm
Wc ler yıkandı
Ahsenin çamaşırları yıkadım, astım
2 posta çamaşır attım. Biri yıkanıyor biri kurutmada şimdi bitti katlarım birazdan
Mutfağı topladım, elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Bulaşık makinesini boşalttım
Oruçtum yemek yaptım onu yedim şimdi 2 parça bulaşık var makineye atcam
Yeni nevresimi serdim
Wc ler yıkandı
2 posta çamaşır attım. Biri yıkanıyor biri kurutmada şimdi bitti katlarım birazdan
- 24 Mart 2012
- 17.706
- 4.184
- 423
- 41
selam hanımlarİyi geceler hanımlar
Umarim herkes güzel bir haftasonu geçirmiştir sayet benimki uzun zaman sonra güzeldi.
Hava çok soğuk diye esim gitmekten vazgeçmiş arkadaşımla bir kahve içip hemen eve geldim is cikisi . Beraber yemek ve film derken 2 3 e kadar aylar aylar sonra bir keyif yapmış olduk.
cunartesi baya gec kalktık ben ev isleri ve yemek daldım esim disarda araba falan bakım halletti babam geldi annesini de çağırdık esimin..hep birlikte yemek yedik görümcemler de bayramdan sonra ilk kez gelmiş oldular çaya çağırdık derken vakit geçirmiş olduk hep birlikte.
Pazar da sabah kahvaltısı babama yemekler ayırdım onu bıraktık anneme gittik mantı falan yedik güzel birlik oldu kardesimin doğum gunu için. Burda doktor teyzem var yılda bir kac kez denk geliyoruz birlikte yedik..Onu ve kardeşimi evine bırakıp eve gelip hatta dizi keyfi bile yapmış olduk eşimle.. kardesimin köpeğini de sevdik. Hatta 10 ocak haftasonu yine 2 gün kardeşime gidip bakacagim.
Tüm aile üyeleri ile geçen ve eşimle de evde olduğumuz Nisan ayından bu tarafa. Güzel bir haftasonu oldu.
Ben baya kosturdum haliyle. İsler de cok yoğun başlayacak yarin. Şimdiden herkese güzel bir hafta diliyorum.
herkese güzel bir hafta , güzel bir başlangıç, ve güzel bir son diliyorum yılın son haftası ve son günleri olarak. herkes iyidir inşallah
ben sabah çamaşır katladım
yine çöp
kedinin kum ve mama
bulaşık makinası aksam bosaltılacak
camasır yıkandı asılacak eve gıdınce.
ofısteyım , yarım saate cıkarım, bıraz gecıktım, eskı ofısıme gıttım arkadasımla, kucuk tanısma ve hem toplantı gıbı, gercı tekrar gıtmem lazım, gorusmelerımı tamamlayamadım, mudurum toplantıdaydı hep. yuruyus oldu, bıze cok yakın, yurume mesafesı gıttık geldık. 2 arkadasın dogumgunuymus, pasta kesıldı, bır suru yenı arkadas gelmıs, zaten bu bınaya da yenı tasındılar, sanırım ben de oraya gıdecegım baharda. 2 yılda 3 farklı ofis, 3 farklı plaza, ıs ve sektorlerım de farklı, bu kadar degısıklık olmus olacak. hayırlısı artık
yemeklerım var, hem babam gelecegınde yaptım fazladan, fırın calısırken, hem dun annem corba vs bır suru sey vermıs oldu, 2-3 gun yeter.
esım de ben de evde calısacagız bu aksam, onun da ıslerı var, ben de excel lıste hazırlayacagım aksam.
ıs cıkısı kiprik kontrolune gıdecektık, yenıden takılacaktı dokulenler ama bayan, evden calısmaya baslamıs, bız de tanımadıgımız bır yer oldugu ıcın gıtmek ıstemedık arkadasım da ben de. kaldı oyle yani
botoks yıne ıyı olmadı, memnun degılım, kas göz fıldır fıldır oynuyor, cızgıler halen derin... sıkayet ettım, yenıden ıslem olacak bakalım, 3 ocak ıcın aldım.
ocak ayında 2 dolgu ıcın dıscıye gıdecegım, yıne dıreksıyon egıtımlerı olur ve 2 hafta boyunca her gun haftaıcı. agva ya gıderım, babama temızlık ve yemek ıcın gıderım derken, chrıstmas sonrası ıslerım de artacagı ıcın ocak ayı cok yogun olacaga benzıyorum. zaten 10 ocak haftasında bir de kopegine bakmak ıcın haftasonu kardesımde kalacagım.
herkese yıl biterken , yeni yıl girerken sakin ama en çok sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum
- 27 Mart 2019
- 29.691
- 108.033
- 598
- 10 Kasım 2024
- 678
- 3.905
- 28
- 30
Allah kabul etsin sweet kuşşşşTüm evi havalandırdım
Yeni nevresimi serdim
Wc ler yıkandı
- 10 Kasım 2024
- 678
- 3.905
- 28
- 30
Hoşgeldin selin:) hiç muhabbetimiz olmadı ama dua gruplarından aşinayım ismine :)Hoşbuldum arkadaşlar
- 27 Mart 2019
- 29.691
- 108.033
- 598
Serom kaç yaşında kizin benim yeğenimde öyle iştahsız 18 aylıkSelam kızlar. Nasssınızzz
Bugün yorgun ve uykusuz hissediyorum.
Neyse ki
Mutfak toplu
Kızımla boyama yaparken ona bişeyler yediriyorum. Niyeyse hiç iştahı yok
- 11 Nisan 2007
- 84.583
- 491.946
- 1.223
Hoşbuldum arkadaşlar
Selin hoş geldin yaşını kaç abla mısın yoksa ablan mıyım bilmiyorum
- 10 Kasım 2024
- 678
- 3.905
- 28
- 30
Şubatta 4 olacak parecim :)Serom kaç yaşında kizin benim yeğenimde öyle iştahsız 18 aylık
Ama benim hatam ya biraz aburcubura fazla dadandı ondan iştahı gitti. Bi de boğazı ağrıyor sanırım sesi değişik çıkıyor.
HoşbuldumHoşgeldin selin:) hiç muhabbetimiz olmadı ama dua gruplarından aşinayım ismine :)
- 10 Kasım 2024
- 678
- 3.905
- 28
- 30
Dur bi bonus bu soruyu ben sorardımSelin hoş geldin yaşını kaç abla mısın yoksa ablan mıyım bilmiyorum
Selin hoş geldin yaşını kaç abla mısın yoksa ablan mıyım bilmiyorum
[/QUOTE Hoşbuldum 42 yaşındayım
- 27 Mart 2019
- 29.691
- 108.033
- 598
Hahahahaha vallahi aklıma geldi bunu dedim simdi sero yazmazsa Limonsuzzcay diyecek diyeDur bi bonus bu soruyu ben sorardım
Yazdım yolladim geri silsem olmayacak
Allah sizi varya gülmeden ayırmasın
Yaramazlar
- 2 Ağustos 2013
- 35.385
- 108.165
- 798
Amin sağolasın serosumAllah kabul etsin sweet kuşşşş
- 10 Kasım 2024
- 678
- 3.905
- 28
- 30
Abbaymış yaHahahahaha vallahi aklıma geldi bunu dedim simdi sero yazmazsa Limonsuzzcay diyecek diye
Yazdım yolladim geri silsem olmayacak
Allah sizi varya gülmeden ayırmasın
Yaramazlar
Bi ben abla olamadım