• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli artmayan beta 2. Sağlıksız gebelik

senukaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
5
1
1
27
anımlar merhaba daha önce benim yaşadıklarımı yaşayan varsa bana yol gösterirse çok sevinirim. Geçen sene kalp durması nedeniyle kürtaj oldum. Üzerinden 1 yıl geçti tekrar gebe kaldım fakat bu da sağlıksız galiba çünkü diğeri gibi beta sağlıklı artmıyor. Pıhtılaşma ve genetik test yaptırmıştım. Sorduğum doktorlar kese oluşunca kan sulandırıcı iğne kullan dediler. Ama o aşamaya gelene kadar beta düzenli artmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı yardımcı olabilir misiniz 😢

Son düzenleme:
İyi bir doktor araştırıp ona gidin bence, başka bir sorun var demek ki, belki kan sulandırıcıyı hep kullanmanız gerekiyordur. Çok üzüldüm, geçmiş olsun

anımlar merhaba daha önce benim yaşadıklarımı yaşayan varsa bana yol gösterirse çok sevinirim. Geçen sene kalp durması nedeniyle kürtaj oldum. Üzerinden 1 yıl geçti tekrar gebe kaldım fakat bu da sağlıksız galiba çünkü diğeri gibi beta sağlıklı artmıyor. Pıhtılaşma ve genetik test yaptırmıştım. Sorduğum doktorlar kese oluşunca kan sulandırıcı iğne kullan dediler. Ama o aşamaya gelene kadar beta düzenli artmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı yardımcı olabilir misiniz 😢
Benim de sürekli beta bine çıkıp düzensiz arıyor kanamayla dışarı atıyorum bende bir çare bulamıyorum son durumunuz nedir bide benim beş kaybım var yani hepsi sağlıksız doktorlara göre

Back