- 8 Nisan 2023
- 927
- 1.774
- 33
- 35
Hayır bence hamileyim die korkuyor.Çünkü aslında sonucun pozitif olmasını istiyor
Biz yok dedikçe bir umut var diyen çıkar da hamileyimdir belki diye umut ediyor.
Ama hamile olamayacağını anlattık.Hayır bence hamileyim die korkuyor.
Sanırsam kendisi bekar.
Ben tam zıttı düşünüyorum.
Canim sen hamilesin denilmesinimi bekliyorsun?Herkese tekrardan merhaba sadece kafam çok karıştı rahatlamak için soruyorum kusura bakmayın lütfen.Benim adetlerim düzensiz tarlusal kullanırken 17 kasımda yakınlaşma oldu 19 kasımda ella kullandım 22 kasımda kanamam başladı 5 gün sürdü. Tarlusalla ellayı aynı gün kullandım ve tarlusal bitinceye kadar kullanmaya devam ettim kanamam adet mi yoksa ilaçtan mı oldu bilmiyorum.Benim merak ettiğim geç döllenme olduysa 1 hafta yani ayın 24 kasımda o gün döllenme gerçekleştiyse 27 gün sonra yani 21 aralıkta kan testi yaptırdım negatif çıktı test doğru mudur yoksa adet gecikmesinden sonra mı yapılmalı ? Düzenli adetlerim olmadığı için bilmiyorum ne zaman yumurtlama olduğunu yardımcı olabilir misiniz lütfen
Duymak istediği bu değilCanim sen hamilesin denilmesinimi bekliyorsun?
senin gibisinide ilk defa goruyorum diyebilirim.
Kanaman olmuş bes gun surmus, üstüne tarlusallah ellalar, tarlusal zaten adet olmayı sağlıyor, 17 kasimda birliktelik yasayip beş gün sonra beş gün suren kanaman ?? Düşük olamaz , yerleşme kanamasi olamaz beş gün diyorsun..
Kan testi verdim diyosun negatif?? Neyi sorguluysun cozemedim seni ? Bukadar korkuyosan risk alma derim ben, bu kullandigin ilaclar sana ilerde oyle kotu dönüşler yaparki çok pisman olursun , döngünu bilmedigini soyluyosun ardindan adet gecikmesinden sonrami yapilmali diyosun???
Aklim almiyor için rahat olsun sen hamile değilsin.
Hayır ya öyle bir şey istemiyorum sadece 27 gün yeterli mi yoksa adeti beklemek mi gerekiyor onu soruyorumÇünkü aslında sonucun pozitif olmasını istiyor
Biz yok dedikçe bir umut var diyen çıkar da hamileyimdir belki diye umut ediyor.
Teşekkür ederim güzelce açıkladığınız için.17 kasımdaki ilişkiden 24.gün döllenme olmaz dimi sperm hücreleri 7 güne kadar yaşıyormuş daha öncesinde kanama oldu olmaz dimiCanim sen hamilesin denilmesinimi bekliyorsun?
senin gibisinide ilk defa goruyorum diyebilirim.
Kanaman olmuş bes gun surmus, üstüne tarlusallah ellalar, tarlusal zaten adet olmayı sağlıyor, 17 kasimda birliktelik yasayip beş gün sonra beş gün suren kanaman ?? Düşük olamaz , yerleşme kanamasi olamaz beş gün diyorsun..
Kan testi verdim diyosun negatif?? Neyi sorguluysun cozemedim seni ? Bukadar korkuyosan risk alma derim ben, bu kullandigin ilaclar sana ilerde oyle kotu dönüşler yaparki çok pisman olursun , döngünu bilmedigini soyluyosun ardindan adet gecikmesinden sonrami yapilmali diyosun???
Aklim almiyor için rahat olsun sen hamile değilsin.
BiZ onla güzelce çok konuştuk.surekli konu açıp aynı soruyu soruyor.Bu sekildede konusmayalim belliki korkuyo ve bekar allah yardimcisi olsun
Olmaz olmaz içini ferah tut cok korkuyosun belliki boyle riske atma ,öyle bilmedigin ilaclarida kullanmaTeşekkür ederim güzelce açıkladığınız için.17 kasımdaki ilişkiden 24.gün döllenme olmaz dimi sperm hücreleri 7 güne kadar yaşıyormuş daha öncesinde kanama oldu olmaz dimi
Bende kizdim ama iste o suan ici icini yiyodur , korkmuş belli birilerinden yok degilsindir cevaplarini aldikca icini rahatlatmaya calisiyor bellikiBiZ onla güzelce çok konuştuk.surekli konu açıp aynı soruyu soruyor.
Hayır burda yazanlara guvenmiyorsa başlık degistirip değiştirip konu açmasın.
Bunu Google sorsanaHayır ya öyle bir şey istemiyorum sadece 27 gün yeterli mi yoksa adeti beklemek mi gerekiyor onu soruyorum
Teşekkür ederimOlmaz olmaz içini ferah tut cok korkuyosun belliki boyle riske atma ,öyle bilmedigin ilaclarida kullanma
Tamam korkmus da yetti artıkBende kizdim ama iste o suan ici icini yiyodur , korkmuş belli birilerinden yok degilsindir cevaplarini aldikca icini rahatlatmaya calisiyor belliki
Evet doğru olmadığını biliyorum zaten sadece sorduğum 27 gün yeterli mi adet gecikmesini beklemek mi gerekiyor onu soruyorum ama tersliyorlar teşekkür ederim anlayışınız için sağolunBende kizdim ama iste o suan ici icini yiyodur , korkmuş belli birilerinden yok degilsindir cevaplarini aldikca icini rahatlatmaya calisiyor belliki
Sen bidaha boyle soruyu sormaEvet doğru olmadığını biliyorum zaten sadece sorduğum 27 gün yeterli mi adet gecikmesini beklemek mi gerekiyor onu soruyorum ama tersliyorlar teşekkür ederim anlayışınız için sağolun
Tamam teşekkürlerSen bidaha boyle soruyu sormaiçini ferah tut allahin izniyle birsey olmaz adetini bekle cok gecikme olursa doktora git kistmi var vs baktir
Bekarım ve öyle bir şey olmasından korkuyorumHayır bence hamileyim die korkuyor.
Sanırsam kendisi bekar.
Ben tam zıttı düşünüyorum.
Kan testi sonucunuzu ve daha önce açtığınız konuda yazdıklarınızı da göz önünde bulundurursak hamile değilsiniz, bu şekilde hamile kalmanız imkansızHerkese tekrardan merhaba sadece kafam çok karıştı rahatlamak için soruyorum kusura bakmayın lütfen.Benim adetlerim düzensiz tarlusal kullanırken 17 kasımda yakınlaşma oldu 19 kasımda ella kullandım 22 kasımda kanamam başladı 5 gün sürdü. Tarlusalla ellayı aynı gün kullandım ve tarlusal bitinceye kadar kullanmaya devam ettim kanamam adet mi yoksa ilaçtan mı oldu bilmiyorum.Benim merak ettiğim geç döllenme olduysa 1 hafta yani ayın 24 kasımda o gün döllenme gerçekleştiyse 27 gün sonra yani 21 aralıkta kan testi yaptırdım negatif çıktı test doğru mudur yoksa adet gecikmesinden sonra mı yapılmalı ? Düzenli adetlerim olmadığı için bilmiyorum ne zaman yumurtlama olduğunu yardımcı olabilir misiniz lütfen
TamamKan testi sonucunuzu ve daha önce açtığınız konuda yazdıklarınızı da göz önünde bulundurursak hamile değilsiniz, bu şekilde hamile kalmanız imkansız
Oral ilişki hamilelik
Merhaba benim adetlerim düzensiz oluyordu bende tarlusal kullanırken 17 kasımda erkek arkadaşımla buluştum vajina ve penis teması olmadı sadece oral seks yaptık daha zevk suyundan şüphelenip 19 kasımda ella kullandım ama aynı zamanda tarlusal kullanmaya devam ettim çünkü ne yapacağımı...www.kadinlarkulubu.com
Lütfen aynı konuyu tekrar tekrar açmayın, üyeler açtığınız konularda size zaten hamile olmadığınızı söylemiş.
27 gün içinde çıkmadıysa yok demektirBenim sormak istediğim adet bittikten sonraki gün gebe kalınırsa bir sonraki adeti beklemek mi gerekiyor beta hcg için ben 27 gün sonra yaptırdım adetim gecikmeden bunu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?