- 26 Ocak 2016
- 220
- 48
- 33
-
- Konu Sahibi DreamTheater_
peki eşimin bu tutumu sizce doğrumu yani misal ben kaynanama 10 günde gittm oda 10 günde gittm 2 günde bir gittm oda 2 günde bir gider bu yaptı yanlış mı yoksa doğrumuBiraz fırsat verse keşke annen de sana. Hem çalışıyo diyosun ben valla bu yaşımda işten eve kendimi zor atıyorum. Hiçbişeyle uğraşıcak halim kalmıyo yayılıveriyorum. Anneciğin maşallah iyi buluyomuş işten güçten sonra akşam oturmalarına takılıcak enerjiyi :)
Canım ben eşine kesinlikle yansıtma derim. Yakın olmak sonra iyice batabilir adama. Evliliğine odaklan ama annenin yanındayken de onu anlıyo şeklinde davran. Nabza göre şerbet işte..
haklsınız eşim le bir tatışma yaşadık..bencede annenle olanları eşine yansıtma. çünkü ikinizinde ailesine 10 günde bir gitmeniz ve bu konuda anlaşmanız gayet güzel bir durum. aileler için birbirinizi zorlamayın, kimse kimseyi sevmek zorunda değil nihayetinde. annen şuan tek ve nazı sana geçiyor, yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
haklsınız eşim le bir tatışma yaşadık..
bana dediği sen benm aileme ne kadar gidiyorsan bende senin annene o kadar giderm.. sen istersen hergün gidip görebilrsn amam benden fazlasını bekleme herşey eşit dedi..
bi yandan haklı bi yandanda bilemiyorum bazen annem hiç çekilmez oluyor valla suratı beş karış.. laf sokmalar yani tahammül edemiyorum
karşısına adam akıllı biri çıkmıyor cıksada herşeye birşey buluyor yok şuyu şöyle yok buyu böyle yok şu yok bu derken kimse kalmıyor dolayısı ile valla evlensede bende kurtulsam evliliğme cok karışmaya başladı içten içe.peki neden evlenemiyor annen?
karşısına adam akıllı biri çıkmıyor cıksada herşeye birşey buluyor yok şuyu şöyle yok buyu böyle yok şu yok bu derken kimse kalmıyor dolayısı ile valla evlensede bende kurtulsam evliliğme cok karışmaya başladı içten içe.
Bence yanlış değil. Şöyle düşün yakında oturmanızı bile kabul etmeyebilirdi bu da bi özveri bence. Çok üstüne gidersen daha da soğur annenden. Sonra da sıra sana gelir Allah korusun. Senden de soğur. Hiç üsteleme konusunu açma bile bence hiç.peki eşimin bu tutumu sizce doğrumu yani misal ben kaynanama 10 günde gittm oda 10 günde gittm 2 günde bir gittm oda 2 günde bir gider bu yaptı yanlış mı yoksa doğrumu