- Konu Sahibi farahnihal
Alışmış kudurmuştan beter derler ya, aniden olan bir değişim dikkat ve tepki çekebilir.
Arkadaşlar eşinin ailesi ile mesafe nasıl konur,koyduysanız nasıl koydunuz..her akşam birlikte yenen yemekler nasıl ayrılır,misafirliğe birlikte gidilir,misafir gelince gidilir, bana misafir gelince çağırılır, hatta yatılı da çağırırım arada biz orada yatarız..yatmadan yatmaya kullanılan bir ev..değer verdikçe değersizleşenlerden oldum..bekarkende çok okudum bu siteyi ama sen iyisen herkes iyidir düşüncesi vardı :))) 5 6 sene sonra düzen değişir mi, tabular yıkılır mı?şuan aileyle aramız limoni..tam zamanı mı, eşim sonradan tavır alır mı...
aniden olan değişim diğer arkadaşlarınd ediği gibi dikkat çeker hem çok ta yapmacık olur. Ama bunu yavaaaş yavaş belki yapabilrisin. Asla ve kata eşine belli etme. Eşin bunu akışında yaptığını düşünsün belli bir düşünce ile tavır aldığını görürüse elbetteki tavır koyar ... buna çok dikkat et. Salağa yat, anlamamazlığa ver derim. Kendi günlük işlerini çoook abart yetemiyorum yetişemiyorum eşinin ailseine de ve eşine de o da desinki yani zaten işi başından aşkın. Yani şunu demeye çalışıyorum bir tavır koy ama eşini üzmeden.... ve bu koyduğun tavırdan da geri adım atma samimi ol ki herkes tarafından kabul edilsin. Ama asıl söyliyeceğim şeyi söyliyeyim sonradan tavır konulmaz be arkdaşım yani ne bileyim hem çok zooor hem eşin anlarsa hoş olmaz yani neden önceden iyidin de şimdi böyle oldu hayır adam sana limoni olur bi işe yaramaz yani... Gram gram vercektin başta kendini bak o zaman hemen biter miyidin?:=)