• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzen nasıl değiştirilir..

Olabilir... Ama eşinin ailesi çok iyiyse ki iyi bile olsalar sürekli sürü şeklinde yaşamak insanı daraltır, bunu eşine açıklayabilirsin. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş misali... Resmiyet koyun araya, gelip gitmeyin bir süre.

Evet resmiyet istiyorum ayda bir görmek istiyorum artık yüzlerini...

Sen o mesefeyi en başından neden koymadın ki be güzelim?

işin çok zor canım yaaa
Birden koparmaya kalkma kavga çıkar yavaş yavaş sindire sindire kopmaya bak

Keşke baştan hoş gelmeseydi...sadece yatmadan yatmaya eve gidince insan kendini yatak arkadaşı gibi hissetmez mi bencede bi aönce yemek işini hallet ama adım atarken eşinle paylaş gerekçelerini bilsin yarın bigün o su koyverirse çaban boşa gider

Hazır sofra baştan iyi geldi bana, hoş tutuluyorum falan..sonra her aramız limoni olunca bugün yemege gelme işim var cart curt bahaneler..sanki ben muhtaçmışım gibi olundu artık ayda bir görmek istiyorum..
Gercekmi ya bu ne ayip... sende gitmemelisin iste isine gelince gel isine gelmeyince gelme diyor cok ayip ben olsam hic bir sey beni goturemez oyke sacma seymi olur sen evinde yapmaya basla esin daha memnun olur evde yiyince kendinizi kullandirtmayin cok ayip ya hatta misafir geldiginde sana iyi davraniyordur hizmet falan ediyorsan elinde imkan varsa bence uzaklara tasinmalisin uzak olmaniz en iyisi

bizdede öyle şuan bir buz yığını var eşimin abisi yle arası açık kvalidelerde sen küçüksün alttan almalıydın kafasındalar ama arada hakaret kavga vs var...eşimin ailesinden soğudum arayı bulamadılar yani ikili oynadılar..
O zaman hicbisey yapma arkadasim.yorumdahi yapma esine bile.birak aralarinda cozsunler.zamana ihtiyaciniz var.ama bu surecte cok sicak davranmaki oturup dusunsunler biraz

O zaman hicbisey yapma arkadasim.yorumdahi yapma esine bile.birak aralarinda cozsunler.zamana ihtiyaciniz var.ama bu surecte cok sicak davranmaki oturup dusunsunler biraz

nasıl olduysa iki gündür tutuyorum çenemi :) baştan çok koydu canım kvalide çocuk gibi azarlıyo tersliyo soğuk konuşuyo eşime yansıttım hep...

Keşke baştan hoş gelmeseydi...sadece yatmadan yatmaya eve gidince insan kendini yatak arkadaşı gibi hissetmez mi bencede bi aönce yemek işini hallet ama adım atarken eşinle paylaş gerekçelerini bilsin yarın bigün o su koyverirse çaban boşa gider

Ben ne saflıklar ettim bir bilsen :( iki tatlı söze kandım vicdanım rahat bırakmadı ne ekersek onu biçeriz iyi olalım dedim olmadı olmadı..eşimle konuşmuyoruz bu konuyu tam gelsinler bakalım eltiden aileside atalım şu ipleri.

Gercekmi ya bu ne ayip... sende gitmemelisin iste isine gelince gel isine gelmeyince gelme diyor cok ayip ben olsam hic bir sey beni goturemez oyke sacma seymi olur sen evinde yapmaya basla esin daha memnun olur evde yiyince kendinizi kullandirtmayin cok ayip ya hatta misafir geldiginde sana iyi davraniyordur hizmet falan ediyorsan elinde imkan varsa bence uzaklara tasinmalisin uzak olmaniz en iyisi

eşimde farkında zaten yemekle tehdit edildiğimizin :) eşim yemeklerimide sever bu arada hem mesafeli olursak eve daha çok bağlancak sanki böyle hergün görüşe görüşe bişi anlamadı evlilikten...

eşimde farkında zaten yemekle tehdit edildiğimizin :) eşim yemeklerimide sever bu arada hem mesafeli olursak eve daha çok bağlancak sanki böyle hergün görüşe görüşe bişi anlamadı evlilikten...
Yani... sen biran once gitmemeye bak hergun ozelmis gibi yemek hazirla annesi aklina bile gelmez... hicmi yalniz kalmak istemediniz ben bisi anlamadim vallaha bu isten 1 degil iki degil kac sene iyi dayanmissin sabrina hayran kaldim

Evet resmiyet istiyorum ayda bir görmek istiyorum artık yüzlerini...

O zaman kendini şimdiden kavgalara, tartışmalara, üzülmelere alıştır. Çünkü bu böyle gelişiyor. En sonunda rahat edebilmek için değer mi? Değer... Eşinizin bakış açısı nasıldır mesela? Kendisi de sürekli kalabalık ortamda olmanızdan rahatsızlık duyuyor mu?

Yani... sen biran once gitmemeye bak hergun ozelmis gibi yemek hazirla annesi aklina bile gelmez... hicmi yalniz kalmak istemediniz ben bisi anlamadim vallaha bu isten 1 degil iki degil kac sene iyi dayanmissin sabrina hayran kaldim

yo hiç yalnız kalmak istemedim ailesi dir mutlu olalım istedim son olaydan sonra bitirdim yani kafamda bana hakaret eden bir elti var kvalidem ona hakverdi o gelince yüzüme bakmadı azarladı o uzakta ..heralde dedim böylesi geçiyor ...eşimde diyo nihal nasıl olsa affeder hem iyilik düşündün diyo..

O zaman kendini şimdiden kavgalara, tartışmalara, üzülmelere alıştır. Çünkü bu böyle gelişiyor. En sonunda rahat edebilmek için değer mi? Değer... Eşinizin bakış açısı nasıldır mesela? Kendisi de sürekli kalabalık ortamda olmanızdan rahatsızlık duyuyor mu?

duymuyor canım misafir olsa kendi çıkıyor kahveye biz kadınlarla takılıyoruz bulundugu ortam sadece yemek yani..tabi o olunca laf sokulmuyo o gittikten sonra oluyo herşey..eşimide kestiremiyorum herşeyin farkında aslında ama yinede ailesine kıyamıyo gibi geliyor..çözemedim..yemekleri ayırmayı istiyorum deyince görcem artık onuda ne tarafta..eşim ailesiyle limoni şu ara

benim kaynanam yok ama büyük bi elti var.
yakın oturuyorduk ve sürekli git gel oluyordu.
sıkıldığımı fark ettim ve gitmemeye başladım.
ilk zamanlar tepki oldu tabi ama taviz vermeden devam edeceksin.
zamanla alışıyolar.
hatta şu ara uzak oturuyoruz ve bayramdan bayrama görüşüyorum.
içimden gelmeyen hiç bir şeyi yapmamaya karar vereli çok oldu.
eşine de bu işin kötü taraflarından kendisini üzen yıpratan şeylerden bahset.

yo hiç yalnız kalmak istemedim ailesi dir mutlu olalım istedim son olaydan sonra bitirdim yani kafamda bana hakaret eden bir elti var kvalidem ona hakverdi o gelince yüzüme bakmadı azarladı o uzakta ..heralde dedim böylesi geçiyor ...eşimde diyo nihal nasıl olsa affeder hem iyilik düşündün diyo..
Ya tamam evlilik tek olmaz ailelerde birbiryle evlenir der annem ama buda cok fazla tamam hepimiz ayniyiz iyi olmaya iyi gecinmeye calisiriz basiniza ne geldiyse iyikikten gelir ama eltin sana hakaret ediyor kv sana kusuyor onun lafina karismamasi gerekki karisiyor neden izin veriyorsun bunlara sen elinden geleni yapmissin icin rahat olsun hep sen uzulmussun kendine de ailenede bunu yapma kac yasindasin bu arada evlilikten tabi bisi anlamassiniz yatmadan yatmaya kendi evine gidiyorsun oyle olmaski ic ice kizma ama ben kendi annemlere bile hergun hergun gitmem bunalirim evimi isterim ozlemek isterim onlarda ozlesin

duymuyor canım misafir olsa kendi çıkıyor kahveye biz kadınlarla takılıyoruz bulundugu ortam sadece yemek yani..tabi o olunca laf sokulmuyo o gittikten sonra oluyo herşey..eşimide kestiremiyorum herşeyin farkında aslında ama yinede ailesine kıyamıyo gibi geliyor..çözemedim..yemekleri ayırmayı istiyorum deyince görcem artık onuda ne tarafta..eşim ailesiyle limoni şu ara

Hmm... Ne eş tarafı ne kendi tarafım. Eşim yanımda değilse bende o ortamda durmuyorum. Kadın kadına takılınca bir süre sonra ya laf söz çıkıyor ya da bir huzursuzluk. Kendi kahveye gidiyorsa, sen neden onun ailesiyle oturuyorsun? Yemekleri elbette ayır, zaten evli bir çiftin anne-baba evinde sürekli yemek yemesi kadar anormal birşey yok. Sırf bu yüzden nişan atan tanıdığımız var. Damat adayı "işten gelince annemler de yer içeriz sonra evimize gideriz" diyince tanıdığımız ayrılık kararı almış. Kuru ekmeğim olsun ama evimde eşimle rahatça yiyeyim. Eşinin ailesiyle arası limoniyse, kendi evinde yemeğe alıştırman için tam bir fırsat.

esin ters tepkide tepeilirdi ama ne güzelyemegimiz hazır daha ne istiysun ki diyebilirdi annesine baglı erkek kötü benim kaynananm gibi rolcsü bulnmaz biz kac saatlik yoldan onlra gidiyoruz esim dısarı cıkıyo kaynanam mutfakta kendine is cıkarıyo yanımda oturmasın diye esim geliyo kaynanan yaımda sahtekar karı yaa uyuz oluyrum tipine sacına gözüne bak yine sinirlendim

Back
X