- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
Baştan sıkı tutmak gerektiğini düşünüyorum ben. Sonradan mesafe koymaya calistiginda ne oluyoruz derler. Ama yine de en mantıklısi bahane üretmek sanırım.
Valla es farkina varmadan hicbisey olmuyor..esim ailesiyle gorusmek istemiyor bu konuda deryliyim bende.arada derede kaldimbenimde gorusmemi istemiyor.arada bi buz yigini olustu..bi anda oldu hersey...ama bu durumdan hic memnun degilim..ne guzel iyi geciniyosaniz arayi acmayin derim.anlayislilarsa davet ettiklerinde bahane bul arada bi git..ne cok iyi ol ne cok kotu
zamanla olacak
Alışmış kudurmuştan beter derler ya, aniden olan bir değişim dikkat ve tepki çekebilir.
En iyisi haftada bi gün belirleyip o günlerde görüşelim falan demek. Misafir çağıracaklarsa da o gün falan çağırırlar. Çok fazla görüşünce mutlaka bi yerlerden kavga çıkıyo. Özleyin azıcık canım konuşacak ıvır zıvır konu biriksin hem. Hergün hergün konu artık size sarmaya başlıyo bi yerlerden sonra.
aramız limoni şuan ama..bu durumu bahane edip..
Dengeyi erkek sağlayacak bana göre.
Eğer bir sıkıntı varsa o çözmek zorunda.
Herkes kendi ailesini iyi tanır,ona göre konuşmalı ve harekete geçmeli.
Tam zamani gelmis... yemekleri ayirmaya baslamalisin kendi eviniz varken neden orada yensinki... misafir olayindada kafam karisti her misafirdeni cagirip gidiyorsun... ee misafir sana gelir kv neden cagiriyosunki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?