Teşekkürler ben otizmle alakalı ölümü diye çok korkularım vardı ama yatarken de bakmazdi diye de düşünüyorum bilemiyorum yani böyle olup ikerki aylarda normallesen bebekler varmıdırBebekler belirli döneme kadar uzaklık olarak belirli mesafeyi net sonrasını bulanık görürler. Gözündr bir sorun olsa yatarken de bakmaz diye düşünüyorum. Karın üstü egzersiz yaptırıp sırt kaslarının kuvvetlenmesini sağlayabilirsiniz belki dönmesine yardımcı olur.
Teşekkürler insaAllah umarım öyledirDaha 3 boyutlu gorme yetileri yeni yeni olusuyor. Birkac ay daha takip edin bakalim. Bir sorun yoktur diye dusunuyorum.
Normalleşme ne demek. Bebek gayet normal bence. 4 ay çok küçük daha çevresini bile yeni yeni keşfetmeye başlıyor algıları anca açılıyor. Bence biraz sakin olup bebisinizle geçirdiğiniz vaktin tadını çıkarınTeşekkürler ben otizmle alakalı ölümü diye çok korkularım vardı ama yatarken de bakmazdi diye de düşünüyorum bilemiyorum yani böyle olup ikerki aylarda normallesen bebekler varmıdır
Yaa insqAllah etrafın baskısı da var aslında sanırım bu 3. Bebeğim benim aslında ama bakmıyor AA burdayim.bak bak dedikçe insanlar ben geriliyorum bişey mi var diyeNormalleşme ne demek. Bebek gayet normal bence. 4 ay çok küçük daha çevresini bile yeni yeni keşfetmeye başlıyor algıları anca açılıyor. Bence biraz sakin olup bebisinizle geçirdiğiniz vaktin tadını çıkarın
4 aylık bebek zaten kolay kolay bakmaz ki. Yani öyle ismine tepki verme veya üstün süreli göz teması kurma vs çok erken daha. Boşuna canınızı sıkıyorsunuz.Yaa insqAllah etrafın baskısı da var aslında sanırım bu 3. Bebeğim benim aslında ama bakmıyor AA burdayim.bak bak dedikçe insanlar ben geriliyorum bişey mi var diye
Bebeğiniz anormal değil ki.Teşekkürler ben otizmle alakalı ölümü diye çok korkularım vardı ama yatarken de bakmazdi diye de düşünüyorum bilemiyorum yani böyle olup ikerki aylarda normallesen bebekler varmıdır
O kadar rahatlatıyor ki mesajlariniz çok teşekkürler4 aylık bebek zaten kolay kolay bakmaz ki. Yani öyle ismine tepki verme veya üstün süreli göz teması kurma vs çok erken daha. Boşuna canınızı sıkıyorsunuz.
İnsaAllah çok teşekkür ediyorum4 aylık bebek zaten kolay kolay bakmaz ki. Yani öyle ismine tepki verme veya üstün süreli göz teması kurma vs çok erken daha. Boşuna canınızı sıkıyorsunuz.
Ayni şeyleri yaşadım cnm bizimde goz temasimiz yatarken vardı ama kucaktayken kimseye bakmazdım sanki yok gibiydik onun için ama sonra sonra daha iyi oldu şuan 7 buçuk aylık hersey daha iyi bende şuan adına mı bakıyor sese mi bakıyor kestiremiyorum onu takiyorumBebeğim 1 ay erken doğdu düzeltilmiş 4 ay bitti göz temasımiz da zaten geç başladı kronolojik 3 aydan sonra 3.bucuk.gibiydi ama sadece yatarken çok güzel temas kuruyoruz aguluyor gülüyor yabancıyı da yeni yeni biliyor artık ama kucağa aldığımızda sanki görmüyor gibi 1 metre ötesi yok gormuyor bakmıyor asla dibine gelir göz hizasına inersek bakıyor göz ve çocuk doktoruna götürdüm bir sorun yok dendi bebeğinde böyle olup ilerde düzelen varmıdır yada neler yaşadınız
İnsaAllah yaa aynen kucakta sanki.yok.gibiyiz umarım.bizimde biran evvel düzelir teşekkürlerAyni şeyleri yaşadım cnm bizimde goz temasimiz yatarken vardı ama kucaktayken kimseye bakmazdım sanki yok gibiydik onun için ama sonra sonra daha iyi oldu şuan 7 buçuk aylık hersey daha iyi bende şuan adına mı bakıyor sese mi bakıyor kestiremiyorum onu takiyorum
Yaşadığınız zor günlerin korkusu ile endişe duyuyorsunuz ama sizin güzel günleriniz çoktan başlamışTeşekkürler ben otizmle alakalı ölümü diye çok korkularım vardı ama yatarken de bakmazdi diye de düşünüyorum bilemiyorum yani böyle olup ikerki aylarda normallesen bebekler varmıdır
Ayni şeyleri yaşadım cnm bizimde goz temasimiz yatarken vardı ama kucaktayken kimseye bakmazdım sanki yok gibiydik onun için ama sonra sonra daha iyi oldu şuan 7 buçuk aylık hersey daha iyi bende şuan adına mı bakıyor sese mi bakıyor kestiremiyorum onu takiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?