Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ereğli hakkında bilgim var sadece. biraz küçük bir yer çok fazla sosyal yaşamı yok ama Zonguldak merkezden çok daha güzeldir özellikle sahili çok güzel. 3 tane avm si var ama sadece 1 tanesi düzgündü içinde sinema vs var diğer ikisi çok iyi değil. Özel hastanesi vardı. Zaten siz çarşı tarafında oturursanız her yere yürüyerek gidebilirsiniz sadece otogar ve devlet hastanesine araçla gitmeniz gerekir o da yarım saat falan sürüyorKızlar merhaba. Eşimin pozisyonu değişti ve batı Karadeniz’e geliyoruz. Ancak yaşayacağımız yer açısından karar veremedik. Düzce-Akçakoca-Ereğli arasındayız. Erzurum’dan geleceğiz, mümkünse sosyal bir yer olsun istiyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum
akçakocada evli kaldım ben bi süre guzel küçük bir yer sahıl kasabası kiralar da uygundur öğrencilik hayatımda orada geçtiKızlar merhaba. Eşimin pozisyonu değişti ve batı Karadeniz’e geliyoruz. Ancak yaşayacağımız yer açısından karar veremedik. Düzce-Akçakoca-Ereğli arasındayız. Erzurum’dan geleceğiz, mümkünse sosyal bir yer olsun istiyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum
her gün ereğliden buraya mı geliyorsunuzKotunun ıyısı duzce sosyallık bakımından ama guzellık olarak ereğlı cok guzeldır tabı ımkan olarak cok bısey bulamıyorsunuz ne ıstedıgınıze baglı ben duzcede calısıyorum ereglıde yasıyorum akcakocayada bol bol gıdıyoruz bana ozelden yazabılırsınız sorularınızı cevaplarım seve seve
size özelden yazacağım.Kızlar merhaba. Eşimin pozisyonu değişti ve batı Karadeniz’e geliyoruz. Ancak yaşayacağımız yer açısından karar veremedik. Düzce-Akçakoca-Ereğli arasındayız. Erzurum’dan geleceğiz, mümkünse sosyal bir yer olsun istiyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Kesinlikle ereğli. Diğer yerlere nazaran en gelişmişi. Biz Zongıldakta ereğli için küçük istanbul deriz. Hem doğası hem denizi hem insanları harika. Sosyal olarak da aktiviteler bulabilirsiniz bolcaKızlar merhaba. Eşimin pozisyonu değişti ve batı Karadeniz’e geliyoruz. Ancak yaşayacağımız yer açısından karar veremedik. Düzce-Akçakoca-Ereğli arasındayız. Erzurum’dan geleceğiz, mümkünse sosyal bir yer olsun istiyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Herkes sosyallik işin Düzce demiş ama anlamadım orası emeklilik için olabilir ama yaşamak için çok sıkıcı bir yer. Bir tane caddesi var minicik bir avm pasaj gibi. Doğası çok güzel başta bayılırsınız her yer yeşillik ama doğası yeterli gelmiyor biraz zaman geçirince sıkılırsınız.Kızlar merhaba. Eşimin pozisyonu değişti ve batı Karadeniz’e geliyoruz. Ancak yaşayacağımız yer açısından karar veremedik. Düzce-Akçakoca-Ereğli arasındayız. Erzurum’dan geleceğiz, mümkünse sosyal bir yer olsun istiyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum