- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
arkadaşlar ben 2 aydır tabanlık kullanıyorum ilaçlarım bitti.ve şuan eski ayakkabılarımın ve terliklerin nekadar bozuk ve düz olduklarını hissedebiliyorum.ayakklarım kavislenmeye başladı diyebilirim. en azından hissedebiliyorum.bence tabanlık kullanın derim.
arkadaşlar ben 2 aydır tabanlık kullanıyorum ilaçlarım bitti.ve şuan eski ayakkabılarımın ve terliklerin nekadar bozuk ve düz olduklarını hissedebiliyorum.ayakklarım kavislenmeye başladı diyebilirim. en azından hissedebiliyorum.bence tabanlık kullanın derim.
meraba herkese ben 16 yaşında bi genç kızım ben düztabanım yani esnek düztabanım ben yolda yürürken bile herkesin ayağına bakıyorum güzel babetler sandeletler topulku ayakkabı giyen kızlara bakıyorum ve çok üzülüyorum.gizli gizli ağlıyorum.kafayı yemiş durumdayım.bende ayaklarımı göstere göstere yürümek,güzel yakabılar giymek istiyorum.ayaklarımı zorla kavisli hale getirerek yürüyorum buda beni yoruyor.bide ayaklarımın yanlarındaki destek kemiği fırlamış çok çirkin ayaklarım.napıcam lütfen bi çare önerin tabanlıkta aldımonuda kullanıyorum bunun ameliyatla düzeltilme imkanı warmı lütfenn yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?