• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düz Taban Sorunu

arkadaşlar ben 2 aydır tabanlık kullanıyorum ilaçlarım bitti.ve şuan eski ayakkabılarımın ve terliklerin nekadar bozuk ve düz olduklarını hissedebiliyorum.ayakklarım kavislenmeye başladı diyebilirim. en azından hissedebiliyorum.bence tabanlık kullanın derim.

Kullandığın tabanlık nasıl bir şey, bende aldım boşluk kısmını destekliyor ama sol ayağım hala ağrıyor benim seninki komple tabanlık mı acaba?

cnm benm aldığım silikon ve bütün ayak tabanımı kaplıyo çukur olan yerdede tepecikleri var.

tabanligi ozel bir yerde [ortepedik] ayyakabilar satilan yerlere sor [medikal] onlar senin taban olcunu alarak sana ozel olarak yapacaklardir ama bu tabanligi yalniz kapali ayyakabilarin icinde kullanabilirsin alismasi biraz zormus ,hemde fiati pahalidir sen en iyisi tabani ortopedik ic kismi meyilli polarisin urunleri gibi 5 noktali ayyakabilari kullan ayni isi gorur duz taban sorunu olanlar mutlaka icinden tabani meyilli ayakabilar kullanmasi lazim sayet tabanda meyil yoksa yuruyemezsiniz

arkadaşlar ben 2 aydır tabanlık kullanıyorum ilaçlarım bitti.ve şuan eski ayakkabılarımın ve terliklerin nekadar bozuk ve düz olduklarını hissedebiliyorum.ayakklarım kavislenmeye başladı diyebilirim. en azından hissedebiliyorum.bence tabanlık kullanın derim.

merhaba nasıl bir tabanlık kullanıyorsun

meraba herkese ben 16 yaşında bi genç kızım ben düztabanım yani esnek düztabanım ben yolda yürürken bile herkesin ayağına bakıyorum güzel babetler sandeletler topulku ayakkabı giyen kızlara bakıyorum ve çok üzülüyorum.gizli gizli ağlıyorum.kafayı yemiş durumdayım.bende ayaklarımı göstere göstere yürümek,güzel yakabılar giymek istiyorum.ayaklarımı zorla kavisli hale getirerek yürüyorum buda beni yoruyor.bide ayaklarımın yanlarındaki destek kemiği fırlamış çok çirkin ayaklarım.napıcam lütfen bi çare önerin tabanlıkta aldımonuda kullanıyorum bunun ameliyatla düzeltilme imkanı warmı lütfenn yardım edin

selam doktora gösterdin mi? bende babet giyemiyorum çok yaygın duruyor

kızlar bnde düz tabanmışım yeni öğrendim . ama bnde ağrı filan olmuo. babet de giyiniom topuk lu da. 2-3 saat gezerim bişe olmaz. nası iş anlamadım. doktor söledi banada tabanlık verdi aldım yani pek bi fark yok.

Back