Saç Kesim Şekilleri Düz saçı kendisine yakıstıramayan var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
ya kızlar ben kendımı bıldım bılelı saclarımı hep toplarım yada topuz yaparım.nedense bu düz saçı kendime yakıstıramıyorum makyajlı bıle yakıstıramıyorum.arkadaslarım guzel oldugunu soyluyor ama yok begenmıyorum saclarım acık duz oluca kendımde negatif elektrık buluyorum.yada gozum sureklı toplu saca alıstıgı ıcınmı boyleykı.aranızda varmı benım gıbı kendısıne yakıstırmayan.

bende yakıştırmazdım dümdüz saçlarımı kendime taki perma yaptırıp saçlarımı mahfedene kadaraartık dümdüz saçlarımı seviyyorum ve onlarla mutluyum

kararsızım, ama herkes dalgalı ve kabarık saçı yakıştırıyor bana

Ben de tam tersi hiç toplanmış saçı yakıştıramam kendime,sanki yüzümün bütün ayrıntıları ortada gibi hissediyorum,bu da bnm kompleksim sanırım
hep dümdüz kullanırım,saçım da müsait buna zaten.Düz saçı çok severim güzeldir.Düz saç kullanıcaksan özellikle göz makyajını belirgin yapman gerekir,simetrik sürülmüş allıkla da süper olur,ayrıca düz saç kullanmak istiyosan çene hizasında sivri uzun kahküllerin olursa çok daha fazla yakışır.

Bende kendime düz saçı yakıştıramıyorum elalem dümdüz yapıyor nasıl yakışıyor ben yapınca suratım ortaya cıkıyor onun için hafif çitiyorum 3-5 yerınden abartmadan kabarıyor ya elimle braz düzelttiriyorum ve böylece suratımı saklayabiliyorum .

ayy kendimi dümdüz saçlarla düşünemiyorum bile..hani kimisi var ortadan ayırır bide düz yapar ama çokta yakışır hele öle yapayım nefret ederim kendimden:))bazen evde saçlarımla ayna karşısında oynarımda o zaman bile elimle aşağı doğru düz çekeyim benden gargameli yoktur:))
hiç sevmem kendimde..

acaba iri permamı yaptırsam diye düşünüyorum ama pişman olursma dönüşü de yok... çok kararsızım..

benim saçlarımda ne düz ne dalgalı anlamıyorum ama yüzüm yuvarlak hatlarım küçük.. kıvırcık olunca daha kilolu duruyorum.. yakısıyo ama düz daha hoş

Düz saçı kesinlikle kendime daha çok yakıştırırım..

Belime kadar saçlarım var onları düzleştirmeden sokağa çıkmam,saatler sürse bile.

Zaten bana da en çok yakışan saç modeli bu.

Saçlarıma vigo yaptığımda veya maşaladığımda gün teyzesi gibi oluyorum hiç sevmiyorum kendimi..

bende yakıştırmam kendime ..bazı yüz şeklillerine yakışmıyor benim yüz şeklim 'diamond shaped face' oluyomuş ordada yakışmadığı yazıyor zaten

Son düzenleme:
bende yakıştıramıyorum
hatta bir ara bayağı uzatmıştım ama devamlı topuz ve atkuyruğuydu sonrasında deli gibi ne uzattım acaba diye kestim
birde böyle dümdüzde olmuyor illa orası burası yamulacak
bir kaç kez perma v.s. denemem oldu ama düz saçta orjinal gibi durmadığından vazgeçtim
şimdilerde çok katlı kullanıyorum ama gene toplu saçlarım:44:

ben de mecburiyetten düz kullanıyorum çünkü saçım kendinden düz herzamanda maşa tost yapamıyorım... düz saçı o yüzden pek sewmiyorum:):):): bıktım:

Saçlarım dümdüz,herkes düzleştirdiğimi zannediyor ama ben beğenmiyorum! Dalgalı saç daha güzel gidiyor yüzüme.
Aslında şöyle bir şey var :
Düz saçlılar kıvırcık,
kıvırcıklar da düz olmak ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…