• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Düz Saç Kadını Etkileyici Yapar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dj_oznur_0106

sweet_lady
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2007
1.051
3
116
41
Antalya
Dümdüz saçlar geri geldi! Saçlar bu sene o kadar düz ki; eskilerin 'mısır püskülü' dediği cinsten... Fönle ya da düzleştirici saç tostlarıyla kolayca sahip olunabilecek düz saçlar, kadınların eskiden beri ilk tercihi. Bunun en önemli nedeni ise, kadınların kendilerini düz saçlarla daha seksi ve etkileyici hissediyor olması...

* Her tür ortamla uyum sağlayabilen düz saçlar kadınlarda asil ve etkileyici bir görünüm yaratıyor. Bu saçlar, kaşmir, şifon ve ipek giysilerle iyi bir kombinasyon oluşturuyor. Düz saçta dolgun bir görünüm elde etmek için de saç spreyi kullanmak şart!

İRİ FIRÇALAR KULLANIN
* Düz fönlü saçları ortadan ayırarak kullanmak yüz hatlarını belirgin hale getiriyor. Oval, kare ya da elmacık kemikleri fazla belirgin olan kadınlar düz fön değil, hareketli saç kullanmalı! Yüzü yuvarlak olanların tercihi kesinlikle düz fön olmalı!

* Sade kıyafetlerle düz saç iyi bir uyum yakalıyor. Özellikle düz hatlı tuvaletlerde düz saç tercih edilmeli.

* Bir miktar saç kremini saçlarınız nemliyken uygulayın. Saçınızı 5-6 parçaya ayırarak klipslerle tutturun. Saçınızı ayıracağınız yönü belirleyin. Kurutma makinesini yakın mesafeden tutup ensenizden başlayarak saçlarınızı kurutun.

* Yumuşak bir görünüm için iri ve yuvarlak saç fırçalarını kullanabilirsiniz. Saçınızın iki parçasını büyük saç fırçasıyla sarın. Saçlarınız dümdüz şekil alıncaya dek fırçayı aşağıya doğru fönle birlikte çekin. Her tutamın üzerinden birkaç kez geçin.

* Hafif dalgalı saçlarınız, bir de perçeminiz varsa; tamamen kuruduğunda şekil vermek zor olabilir. Bunun için saç düzleştirici kullanın. Ancak önce diplere uygulayın.

* Fönden sonra düzleştirici krem ya da parlaklık spreyi uygulayın. Böylece doğal görünüm yakalarsınız.

* Düz fön çektikten sonra saçlarınızın hemen bozulup inmemesi için bandana kullanın. Bu uygulama saçlarınıza daha havalı bir görünüm verecektir.

waalla ben ne yaptıysam saçımı düzleştiremedim ne fön tutuyo nede saç şekillendiriciler sırf saçım düzleşsin die saç şekillendirici makine aldım hiç bi işe yaramadı bu yüzden ben bir ömür düz saç lafı felan duymak istemiyorum kuaföre gidip çektirdiğim fön bile en fazla 3 saat dayanıyo ondan sonrada 15 dk içinde yavaş yavaş eski haline dönüyo bi garip demi bende anlamadım walla

benım sacım dalgalı.elidor sekillendırıcı koruyucu al yarısı bosalt agzına kadar su ıcıne kat.sacın nemlıyken sekıllendırıcı koruyucu sür hemen arkası saç şekillendirici makine kullan.ıyıce kurut sacınızn. eger sekıllendırıcı yarısı bosaltmasan sacınızın yaglı gıbı durur.bende fön 4 ğün dayanıyo.umarım sanada dayanır

valla benim saçlarım kıvırcık,lüle lüle.herkes bayılıyo.bence kıvırcık ve ya dalgalı saçlarınıza şekil verebiliyorsanız düz saçtan daha havalı oluyor.ay pek bi kendimi beğenmiş oldum ben de:) şaka bir yana saçlarınız ıslakken saç köpüğü ve ya jöle sürün bol bol. daha sonra da vigo ile kurutun iyice. o zaman dalgalar çok güzel durur ve kabarmaz saçlarınız.

valla benim saçlarım kıvırcık,lüle lüle.herkes bayılıyo.bence kıvırcık ve ya dalgalı saçlarınıza şekil verebiliyorsanız düz saçtan daha havalı oluyor.ay pek bi kendimi beğenmiş oldum ben de:) şaka bir yana saçlarınız ıslakken saç köpüğü ve ya jöle sürün bol bol. daha sonra da vigo ile kurutun iyice. o zaman dalgalar çok güzel durur ve kabarmaz saçlarınız.

vigo?? çok mu cahilim yoksa :))

canım vigo dediğim şey saç kurutma makinesinin ucuna takılan bir başlık var ya hani böyle huni gibi.içinde kısa kısa boru gibi şeyler var. sıcak hava onların arasından geldiği için kıvırcık saçı kabartmadan kurutuyo,dalgaları belirginleştiriyo.

canım vigo dediğim şey saç kurutma makinesinin ucuna takılan bir başlık var ya hani böyle huni gibi.içinde kısa kısa boru gibi şeyler var. sıcak hava onların arasından geldiği için kıvırcık saçı kabartmadan kurutuyo,dalgaları belirginleştiriyo.

a.s. teşekkür ederim canım. benim de saçlarım kıvırcık ve en büyük sorunum da kabarmaları. fön çektirmek için verdiğim paralar da dağları aştı. evet düz saç çok güzel ama biraz da kendi saçımı kullanmak istiyorum. bu söylediğin aklımda bulunsun. tekrar çok teşekkürler :1hug:

a.s. teşekkür ederim canım. benim de saçlarım kıvırcık ve en büyük sorunum da kabarmaları. fön çektirmek için verdiğim paralar da dağları aştı. evet düz saç çok güzel ama biraz da kendi saçımı kullanmak istiyorum. bu söylediğin aklımda bulunsun. tekrar çok teşekkürler :1hug:

Rica ederim canım ya ne demeka.s. Kıvırcık saça fön zaten tutmuyo doğru dürüst,en azından benimki öyle.Bi de yazın denizdi,sıcak havaydı,nemdi uğraşılmaz fönle. İnşallah sen de memnun kalırsın canım deneyince.a.s.

Ay valla bu düz saç konusunda çok şanslıyım diğer konuların aksine saçlarım upuzun ver kendisinden fönlü gibi durur hiç fön çektirmem gerekmez kızlar hasta oluyolar saçımı yıkıyorum kuruluyorum dümdüz oluyo ve hiç de kabarmıyo

ama düzleştirici ile uçlarını falan düzleştirince de ayrıca hoş oluyo düz saç çok havalı gerçekten

bende düz saçları çok severim ama nedense bana kadında dalgalı saç daha çekici gelıo bılemıcem... zaten benimkide dalgalıyı daha çok sefio

benim saclarımda düz ama ucları sinirimi bozuo bu sacların illa her daim kuaförden cıkmıs gibi dursn istiorm.ince telli bi de fön filan tutmuyo cok iyi bi kuaföre gidersen tutma ihtmalin %30a cıkıyo.fön cektiriyorum 2 saat sonra bozuluyo herkesin 3gün 4gün demesi de içime oturuyo yaa

iii barii yaa bende saç seklimm degişmez binde bir farklı model yaparımm normalde pek düz fön kullanırımm ii olmuşş tekrar moda olduguu bende vazgeçmem zaten düz saçtan.ben elidor krem kullanırım düzleştirmeden önce acaip parlak ve canlı durduruyo tavsiye ederim

ben saçlarıma düz fön çekiorm 2 dk sora hepsi dışa dönüo eskiden çok sinir oluyodm o kadar uğraş sora hiç bişeye benzemesn ama artk duştan sora sacımı kurutmuyorm kendi halnde cok hoş dalgalı oluyo sora köpük fln ama yine de dümdüzz saçlar muhtesemmmma.s

selam ya benim saçlarım da düz ama ben dalgalı dalgalı dursun,şööyle rüzgarda savrulsun istiyorum, şu reklamlardaki gibi ama olmuyo ya.fisfisfis

bence duz sac kadını etkıleyıcı yapmaz, dalgalı sac her zaman daha makbul. benim saclarım dumduzzz yıka ve cık bu kadar mı duz olur,kız cocugu sacı gıbı,toka tutmaz hiç begenmıyorum sahsen:1no2:

Yani kimine düz saç yaışır kimine dalgalı kimine kıvırcık saç. O yüzden kime hangisi yakışıyorsa o çekicidir bana göre.

Yani kimine düz saç yaışır kimine dalgalı kimine kıvırcık saç. O yüzden kime hangisi yakışıyorsa o çekicidir bana göre.

katılıyorum ... kimine kıvırcık yakışır kimine düz kimine dalgalı .. insanı asil ve güzel gösteren düz saçlar değildir.. önemli olan nasıl taşıdığıdır bence..

Back