Ne saçma ben lise mezunuyum ve matematik görecem ben zannettim lise mezunları alan dersleri alıyorlar sadece türkçe varmı görecezmi peki ingilizce zamanında keşke okusaydım kızmeslek lisesi
açık liseyi etkileyeceğini sanmıyorumYelizcim esmer melekcim ben açık lise çocuk gelişimine daha kayıt olmadım.Ya bilginiz varmı telafi açılmayacak dendi milli eğitimden bana bu sene yetkili kişi gerekçe danıştay kararı açık lise içinde geçerli ourmu bu açılmama durumu
Yelizcim ben lise mezunlarına telafi eğitimi varmı onu araştırdım 1 buçuk yılda biten açılmıyacak dediler milli eğitimden yetkili kişiler danıştayın kararından dolayı bide açık lise var bari sene kaybetmektense ona gideyim dedim açık liseye oda herelde 3 yıl sanırım.doğrumuyum yelizcim bu arada inşallah danıştay kararı açık liseyide etkilemez yoksa gene bu sene açıktayım.Mecburimi sigorta işi parada verseler ya çalışırken.son olarak açık lisede okurken kreştede iş bulma şansın varmı alıyorlarmı okuyanları ben bir an önce çalışmakda istiyorum biliyorum zor olmayabilirde
Bakalım ya sanırım temmuzda kayıtlar başlıyo inşallah olur okurken çalışma imkanımız varmı yukarda sormuştum arkadaşım gözünden kaçtı sanırım çünkü okadar çok şey soruyomki yardımcı oluyorsun sen yani kayıt olduk diyelim okuyanlarıda işe alırlarmı şimdiden yada seneye gerçi birazda torpil tanıdığın varsa alır herelde değilmi
:) canımsın ya bende hayranıyım onun çok güzel kadın Allah övmüşte yaratmış zemuszemusesmermelek koydugun turkan sorayımın resmi çoooooooooook guzel çok buyuk hayranıyım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?