inanmıyorum yaarkadaşlar kötü haberi okumadınız siz galiba danıştayın kararı artık kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü mezunları usta öğreticilik yapamayacak. araştırın mutlaka yalan haber değil
bizimki haftanın 5 günü gülcüm sıkılma boşver başkoyduk bu yola artık hayırlısıyla alnımızın akıyla çıkıcaz inşallah.soru tarzları cok farklı o uzden ben sana yazsam bıle yardımcı olmaz ...cok sık gıremıyorum cok yogunuz ayrıca ossyede calısıyom..2yıl olsa keske3gıbı gozukuo ama lısemezunu odugumdan okula baskı yapıcam seneye 1yılda bıtırebılmek ıçın sıklıdım ıyıce okuldannn haftada 3gun olmasına ragmen
canım en yakın halkeğitim bürosuna git en doğru bilgileri ordan alabilirsinbayanlar mrb...ben örgün 4yıllık üniv.okuyorum.benimde böyle bir durumdan faydalanma şansım varmı?lütfen beni bilgilendirirmisiniz lütfen
seni ekledim ama hiç açık görmedim msnde bişey yazdın lütfen sonunu getir bana soran arkadaslarım varArkadaslar ıcınızde benım gıbı duz lıse mezunu olan ama hep saglık meslek lısesı okumak ısteyenler varsa kacırılmayacak bır fırsat var acık meslek lısesının hasta ve yaslı bakımı bolumunu okuyup bıtırdıkten sonra sınavsız gecısle dırek saglık meselk yuksekokuluna gecıs yapıp ıstedıgımız bolumu secıp okuyabılıyoruz acık mesleklisesinde sadece alan derslerı gorup cok kısa zaman bıtırılebılıo 8 kısı olmamız lazım acık meslek lısesınde bu bolumun acılması ıcın lutfen bu fırsatı kacırmayalım bana ulasın
seninleyim_23@windowslive.com hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?