Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

sızın adınıza cok sevındım kızlar:)o 5aylık olayda kızlar bıldıgım kadarıyla çocuk gelısımı bolumu ıcın degıl bı yerde okumustumhatırladıgım kadarıyla baska bolumler vardı uzgunum yoksa ben haber verırdım sıze:)

bende bugun basladım kızlar ...cok yorucu bı gundu ..ama guzeldı sınıfın cogunlugu benle yasıt hemen kızarla muhabetı kurduk ıyı kızlar ya ama onlar lıse mezunu degıl bı tane kız var o ısletme mezunu 25 yasında dıgerlerı hep tekrardan lıse okucak ...veılk gunden bıze arastırma odevı verdı haftaya onu yetıstırcez bu sene zorlanıcam anlasılan neysakı basladı artık

selam kızlar...nasılsınız ... uzun zamandır giremiyorum... ama bilgisayarın yüzünü gören kim... cumartesi yazılı vardı. çocuk ruh sağlığından... bu hafta da hem beslenme, hem gelişim alanlandan yazılı var.. çarşamba günü mesleki gelişimden sözlü var..sonraki hafta da anne çocuk sağlığı ve kurum dersinden... kısacası nefes alacak vaktim yok... ayrıca ben hafta içi beş günde yabnacı dil kursuna gidiyorum... sabah 8 öğlen 13 e kadar...ölüyorum yorgunluktan... ev, okul, kurs, eş .....koşturuyorum deli gibi....

ay canım kolay gelsin aferim vallahi ne güzel çok azimlisin, hem kurs hem okul hem ev allah kolaylık versin canım.

gülcüm ya doğrumudur bu 5 ay sende araştırda 3 yıl boşuna gidip gelme. bende arayacağım bugün halk eğitimi bakalım ne diyecekler inşallah olur ya o zaman hemen bu sene össye de gireriz ay allahım hadi inşallah.:Saruboceq:

hadi hayırlı olsun canım, umarım çok başarılı olur hemcecik bitirirsin okulunu. allah kolaylık versin tatlım.

cıcekcım bosuna umutlanma 5aylık olan mesele dedıgın turden bolumler ıcın...kızlar ya benım galıba kesın uc sene ..bıde mesl4ekı egıtımle anne cocuk saglıgı hocası sureklı arastırma odevı verıyo afıs falan hazırlıcaz yandım ben ya ustelık yzın staj varmıs 1ay seneye haftnın bı gunu obur sene 3gunu staj ..ya garfıeld sızıdemı byle kac tane dersın var senın bızım 8 bak ben soyluyom... bılgı ıletısım ,erken cocukluk ve oz,meslekı gelısım,anne cocuk saglıgı,gelısım alanları,cocuk beslenmesı,muzık,cocuk ruh saglıgı...bukadar toplam ders saatı 19 saat ...lutfen kntrol et eger aynıysa sızın 2sene surcekse sızın okula gelırım 8 kısı var mı sızın okulda bızım yok ya bızımsınıftakı unv de nısanlı seneye ıst gıtck orda devm etcek ıns cevap yazarsın:)

nasıl pembe önlük hımm şu dikiş nakış kursuna gidenlerin önlüklerinden galiba amaan iyice saçmaladılar ya bir de 3 sene çok uzun ya zamanın da gitseymişiz meslek lisesine şimdi kesin kaç yıllık öğretmendik ya offf.

gülcüm şu anda benimkide bell değil.. müdür beyle konuştum... bu dönem artık olmaz ... belki ikinci dönem 8 kişilik grup olursa ve öğretmen ayarlanabilirse iki senede bitirirsiniz dedi... benim sınıfımda 3 kişi var lise mezunu, diğer sınıftakilerle birlikte 8 kişi olurmuyuz bilmiyorum... ama herhalde oluruz....

şu anda o kadar yoğunum ki, uğraşamıyorum artık....bu dönem bir bitsin bakalım... olmazsa göztepe kız lisesi var, gaziemirde var.. hepsine bakıcam ... hem ikinci dönem herşey oturmuş olur... öğretmenleri sınıfları ayarlanır herhalde...

derslere gelince... evet bizimkide aynı... sonuçta dersler meb den belirleniyor...

bizde anne çocuk sağlığı dersinde araştırma yaptık... ben 85 aldım.... şimdilik bu kadar...

garfield canım sınavı nasıl yapıyorlar yazılımı test usulümü birde ne sordular aklındamı bi fikir sahibi olurduk söylesen daha bizim sınavlarımız baslamadı bilişim dersinden hoca ne tür sorular soracagını söyledi biraz fikrim var gerekirse söyleyim sizede birde bu konuya daha çok baksak daha güzel olur bizler ilker oldugumuz için biraz fikir sahibi olup hazırlıklı olabiliriz diye düşünüyorum insallah..:1hug:

tesekurler garfıeldcm 2doneme gelıgımızde yıne knslım canım 2senelık olsun ya ...eger sızın okulda 2senelık olucaksa sızın oraya gelmeye razıyım mutlaka haberleselım olmazsa baska okulda gıdebılırız ...derslerı sormamın sebebı sen 2yıl surcek dıyordun ya ders sayın daha fazla olur dıye dusunmustun .. hepımıze allah yardımcı olsun ..

garfıeld senın ders secımınde mat3 mat 4var mı bende oyle yazıo bızım sınıftakı unv mezunu kızda da yazıomus hatta kıtapları bıle almıs bıde mat mı ugrasıcam ben ya esmermelek sendede yazıo mu

gülcüm sen lise mezunuysan eğer; kültür derslerinden sorumlu değilsin ben lise bitirmediğim için matematik 2 yi seçtim zorunlu ders olarak.. evde çalışıp normal açık öğretim okuyanlarla beraber sınavını vericem kızmeslekle alakalı değil yani.. . sen liseyi bitirmemişmiydin? üniversite mezunu arkadasın neden vericek o sınavı anlamadımki.. matematik dersi veren bir site buldum ayrıca adresini vereyim ihtiyacın varsa mükemmel bir anlatımla hemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…