Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

bende gidiyorum p.tesi. inşallah bir sorun çıkmaz... gelişmeleri bildiririm...

Eveeetttt... nihayet kayıt işlemleri için bugün gittim.. gerekenleri öğrendim... aslında biliyordum ama.... benim niyetim 8 kişilik kontenjanın dolup dolmadığı idi... sordum, evet tamam 2 senede bitirebilirsiniz dediler.... çok sevindim... hemen bankayla başlayıp işlerimi halledeyim dedim ama maalesef.... sistemleri bozulmuş... :1no2: olmadı sinir oldum ... saatlerce sıra bekledim bankada... sıra bana geldi.. ama yok... alamıyoruz parayı diyorlar... dönüp eve geldim.... yarın sabahtan gidicem tekrar umarım bir sorun çıkmaz.... Allah tan kayıt süresine daha var....yerimseniben

canım hadi gözün aydın, ne dediler neden tekrar başlıyorsunuz neden bu bölüm filan diye sordularmı?
bende bugün telefon açıp öğrenicem 8 kişi oldumu diye,
canım dersler nasılmış ne zamanlar yapılcakmış?

kızlar kayıt için önlisans yada lisans mezunu olmak sorun çıkarmadı bende ama tek sorunum derslere devam zorunluluğun olması ve derslerin hafta içi gündüzolması yani çalışanlar için hafta içi gece yada haftasonu olacak diye bir durum yok maalesef hayallerim yine suya düştü ya ((

diplomanın arkasına filan bakmadılar mı ya da ne mezunu olduğunu sormadılar mı ? vallahi deli,rtecek bu adamlar beni. herkes kafasına göre iş yapıyor demekki .ankaradan yeni geldim kayıtta yaptırmadım.klava:

diplomanın arkasına filan bakmadılar mı ya da ne mezunu olduğunu sormadılar mı ? vallahi deli,rtecek bu adamlar beni. herkes kafasına göre iş yapıyor demekki .ankaradan yeni geldim kayıtta yaptırmadım.klava:

canım gitmedim telefon açtım sordum yok sorun değil kayıt yaptırabilirsiniz dediler ama bende de sorun devam zorunluluğu ve derslerin hafta içi gündüz olması ya :1no2:
açık öğretimde üniversitede ders yok birşey yok lisede zorunluluk var bari isteyen katılsa offf ne yapacağım bilemedim ya senağlama o kadar heveslenmiş 6 yılı göze almıştım ya

nasıl yani ya ben şimdi a.ö.l diplomamla meslek lisesinde okuyabilir miyim?bu nasıl oluyor ki yaş sınırı yok mu?fazla yaşlı sayılmam aslında ama:)) lütfen ya ne olur tam anlamıyla bilgilendirin 2 sene içinde kendimi baştan yaratmak istiyorum inat ettim belkide okuyup dr.olurum:)) belli mi olur hayat bu

Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum..Yine düz lise mezunları sağlık liselerine bu şekilde telafi eğititimi alarak sağlık lisesi diploması alabilirmi? bilgisi olan varmı acaba bu konu hakkında

mrb ben yenı uye oldum bende izmirde oturuyorm cocuk gelısımıne bende basvurmak ıstıyorum nereye basvurdun kayıt ıcın songun ne zaman lutfen yardımcı olun kacırmak ıstemıyorum

evet nihayet kayıt işlemim başarıyla tamamlandı.. kontenjan çoktan dolmuş... bana öyle söylediler... çok sevindim... zaten o kadar çok kalabalıktı ki... ama bana dersler hakkında bilgi vermediler.. derslere okul karar verecek, biz karışamayız dediler...ve ayrıca gündüz değil... olamaz da zaten.... ya akşam ya da haftasonu... çünkü hafta içi gündüz, öğretmenler normal lise öğrencilerine sınıflarında ders verecekler.... aynı anda bizim dersimize nasıl girecekler... bence size verilen bilgide bir yanlışlık var... halk eğitimde sırf kalabalıktan, baştan savma bilgi vermiş olabilirler size... bence en iyisi siz halk eğitime gidin veya internetten bulunduğunuz ilde yüzyüze eğitim hangi okulda yapılacak onu öğrenin ve direk okuldaki sorumlu öğetmenle konuşun...madem böyle bir fırsatımız var kaçırmayalım ...

biraz uzun oldu ama ... bugün sırada bir bayanla karşılaştım.. kızı ve torunuyla gelmiş... 50 yaşlarında .." çocuklarımı evlendirdim... eşimle ben evde boş boş oturuyorum.. bende bari eğitimimi tamamlayayım dedim" dedi bana, çok sevindim... ne güzel... bu yaşta bile ... helal olsun.. verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anladım...
hihoyyythihoyyyt

mrb ben yenı uye oldum bende izmirde oturuyorm cocuk gelısımıne bende basvurmak ıstıyorum nereye basvurdun kayıt ıcın songun ne zaman lutfen yardımcı olun kacırmak ıstemıyorum

hangi ilçede oturuyorsan o ilçenin halk eğitim merkezine başvurabilirsin canım...

Merhaba yazılarınızı sürekli takip ediyorum bende önlisans mezunuyum ve kızmeslek lisesi giyim bölümü çıkışlıyım,bugün kayıt şartlarını öğrenmeye konak halk eğitimi merkezine gittim müdür yardımcısıyla görüştüm adamın ağzından sözleri kerpetenle çıkarıcaksın,beni hiç aydınlatamadı baştan savma durumları yani, sinir oldum sadece önlisans mezunuda olsam başvurabileceğimi öğrendim hangi okulla anlaşacaklarını bile bilmiyor birde yetkili olacak bide eğitim hafta içi ve zorunlu dedi kafam karıştı:uhm: iyice acaba birde balçova halk eğitimi merkezi ilemi görüşsem?

yok canım ya eğitim hafta içi akşam yada haftasonu değil, ben telefonda konuştum bana baya anlattı bir görevli. Öğretmenler gece yada hafta sonu gelmek istemezler o yüzden onların boş olduğu zamana göre sizin programlarınız yapılcak dedi siz mağdur oluyorsunuz diye düşünmez öğretmenler akşam yada hafta sonu çalışmayı kabul etmezler dedi haklı aslında ama onlara ek ders ücreti verseler hafta sonuda gelirler hafta içide ama işte ben diyorum ki acaba gidip görüşsem gelemeyeceğim desem öğretmenlerle kabul ederlermi acaba benneyaptımki bilemedim ya yani açıköğretim üniversite gibi olsa ya bu lisede ya kafamçokkarıştı

tesekkurler nılufer sımdı cıglı halk egıtıme gıdıcem ıns olur bıde kız meslege sorucam benım korkum 2yıl okuduktan sonra 20puan vermezlerse

http://maol.meb.gov.tr/yuzyuze_okullari/yy_2008_2009/35_izmir.html

burdan bakabilirisn canım..izmir de nerelerde yüzyüze eğitim yapılacak...sana neresi yakınsa ara konuş dersler ne zaman yapılacakmış öğren..

nılufercım mrb bugun halk egıtıme gıttm kız meslege gıttm ama 3yıl dıyolar senın kayıt yaptırdıgın yer acık lısemı hangı ılcedekı halk egıtıme basvurdun bana soylrmısın lutfen bana yardımcı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…