- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
Bir yıldır büyük bir özlemle beklediğim, azimle çalıştığım bir durum bozuldu (gerçekleşmedi). Tanıyan herkes o iş ne oldu diye soruyor, yani herkese istemeden, olacak gibi duyurmuşuz (doğrudan soru sorulunca yalan söyleyemiyorum). Şimdi herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorum.
Bazıları cevabımı bile kabul etmiyor, ısrarla "şimdi ne yapacaksın" diye yakama yapışanlar var. Kurtulamıyorum. Ayda bir yoklama çekiyorlar.
Sizde de etrafa duyurulan bir şeyin gerçekleşmemesi durumu oluyor mu? Çok canım sıkılıyor. Bu durumdan nasıl kurtulunur?
En zoru; benim gibi heyecanlı birisi, çenesini tutmayı nasıl becerecek? Siz bu konude ne yapıyorsunuz?
Bazıları cevabımı bile kabul etmiyor, ısrarla "şimdi ne yapacaksın" diye yakama yapışanlar var. Kurtulamıyorum. Ayda bir yoklama çekiyorlar.
Sizde de etrafa duyurulan bir şeyin gerçekleşmemesi durumu oluyor mu? Çok canım sıkılıyor. Bu durumdan nasıl kurtulunur?
En zoru; benim gibi heyecanlı birisi, çenesini tutmayı nasıl becerecek? Siz bu konude ne yapıyorsunuz?
Son düzenleme: