• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyurulan durumun gerçekleşmemesi ve baskı

Feel Good Inc

Still livin' biatch
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
2.027
5.501
108
Bir yıldır büyük bir özlemle beklediğim, azimle çalıştığım bir durum bozuldu (gerçekleşmedi). Tanıyan herkes o iş ne oldu diye soruyor, yani herkese istemeden, olacak gibi duyurmuşuz (doğrudan soru sorulunca yalan söyleyemiyorum). Şimdi herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorum.:olamaz:
Bazıları cevabımı bile kabul etmiyor, ısrarla "şimdi ne yapacaksın" diye yakama yapışanlar var. Kurtulamıyorum. Ayda bir yoklama çekiyorlar. 😥

Sizde de etrafa duyurulan bir şeyin gerçekleşmemesi durumu oluyor mu? Çok canım sıkılıyor. Bu durumdan nasıl kurtulunur?

En zoru; benim gibi heyecanlı birisi, çenesini tutmayı nasıl becerecek? Siz bu konude ne yapıyorsunuz?😞

Son düzenleme:
Birsey olana kadar cevreye soylememek en iyisi. Durmadan ne oldu diye soranlar sinirimi bozuyor benim. Yakin zamanda buyuk bir degisiklik oldu hayatimizda. Ve gerceklesene kadar kimseye soylemedik esimle.
Herseyi garanti altina alinca herkese acikladik. En iyisi bence bu sekilde.
Ve evet insanlarda "neden ben degil de, o" psikolojisi var. Kotu enerji yayiyorlar ve bu surece etki edebiliyor.

Ben okuyunca işle alakalı olduğunu tahmin etmiştim. Yanlış anlamayın sakın işin ucunda milyon dolarlar varsa ve iş kesinlikle gerçekleşecekse derdim ben. Ola ki ağzımdan kaçtı herkese dedim iş de gerçekleşmedi şimdi insanlara kısmet değilmiş derdim. Ama evet ben de herkese her şeyi anlatmam bazı şeyler gizli kalmalı.

Heyecan ve agzinda tutamama durumuna son verin bu ders oldun en buyuk başarılar gizlice elde edilir.

Peki doğrudan sorduklarında yalan söylemeden nasıl atlatacağım insanları? İnanın hiçbir şey anlatmak istemiyorum ama yalan da söyleyemiyorum. Çok zorlanıyorum artık.

Ben okuyunca işle alakalı olduğunu tahmin etmiştim. Yanlış anlamayın sakın işin ucunda milyon dolarlar varsa ve iş kesinlikle gerçekleşecekse derdim ben. Ola ki ağzımdan kaçtı herkese dedim iş de gerçekleşmedi şimdi insanlara kısmet değilmiş derdim. Ama evet ben de herkese her şeyi anlatmam bazı şeyler gizli kalmalı.

Sizin de çevrenizde, gelecek planlarınızı en yakın ayrıntılarıyla öğrenmek isteyen, çok da yakın olmadığınız, ısrarcı insanlar var mı?

Birsey olana kadar cevreye soylememek en iyisi. Durmadan ne oldu diye soranlar sinirimi bozuyor benim. Yakin zamanda buyuk bir degisiklik oldu hayatimizda. Ve gerceklesene kadar kimseye soylemedik esimle.
Herseyi garanti altina alinca herkese acikladik. En iyisi bence bu sekilde.
Ve evet insanlarda "neden ben degil de, o" psikolojisi var. Kotu enerji yayiyorlar ve bu surece etki edebiliyor.

İşte burada baskı devreye giriyor. Bir şey anlatmak istemiyorum, lafı geçiştiriyorum ama ısrarla soru soran akraba, eş dost, arkadaşım var. Anlamıyorum, zevk alıyorlar galiba, o iş olmadı dememden. Uzun uzun, olumsuz durumun kritiğini yapmak zorunda mıyım bu insanlarla? Bıktım valla

Sizin de çevrenizde, gelecek planlarınızı en yakın ayrıntılarıyla öğrenmek isteyen, çok da yakın olmadığınız, ısrarcı insanlar var mı?
Ben insanlara karşı soğuk durduğum için pek öyle insanlar yok çevremde :) böyle insanlar çevremde olsaydı da yine ben soğuk dururdum bir şey anlatmazdım sanırım. Yardımcı olamadım ama yapı meselesi işte. Meraklı insanları sevmem.

İşte burada baskı devreye giriyor. Bir şey anlatmak istemiyorum, lafı geçiştiriyorum ama ısrarla soru soran akraba, eş dost, arkadaşım var. Anlamıyorum, zevk alıyorlar galiba, o iş olmadı dememden. Uzun uzun, olumsuz durumun kritiğini yapmak zorunda mıyım bu insanlarla? Bıktım valla
Isle ilgili ama tam olarak durum ne bilmiyorum. Mesela yuvarlak cevaplar verseniz. Suan icin rafa kaldirdik, baska planlarim var. Ya da bana uymadi sozlesmedeki bir madde. Vs. Ya da is ile ilgili bir yatirim soz konusu ise ekonomi kotu suan mantikli gelmedi vs dersiniz. Tam detayli anlatmadiginiz icin cok birsey diyemiyorum.

Isle ilgili ama tam olarak durum ne bilmiyorum. Mesela yuvarlak cevaplar verseniz. Suan icin rafa kaldirdik, baska planlarim var. Ya da bana uymadi sozlesmedeki bir madde. Vs. Ya da is ile ilgili bir yatirim soz konusu ise ekonomi kotu suan mantikli gelmedi vs dersiniz. Tam detayli anlatmadiginiz icin cok birsey diyemiyorum.
Ama sorarlar ve evet zevk alirlar bundan. Bizim ulkemizde cocugu olmayana durmadan cocuk sorulur. Evlenemeyene durmadan evlilik sorulur. Atanamayana atama sorulur normal yani.. :(

Back