• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyun Beni (Termik Santral Planını Durdurun)

Teşekkürler
Kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.

Şimdi biraz daha fazlasını yapmak için hazırsınız. Kömür kampanyamızı mümkün olduğu kadar çok kişiye ulaştırmak için yardımınıza ihtiyacımız var. İşte şu anda yapabileceğiniz diğer şeyler:

terlik,duyarlılığın için çok teşekkürlera.s

Teşekkürler

canım duyarlı davranışın ve bizide vesile edişin için tebrik ederim, hemen katılıyorum. Ayrıca özel blog sayfamda da bu konuya yer vereceğim. Sevigiler

termik santrallerin çevreye ne kadara zarar verdiğini muğla yatağanda stajda gördüm ve inanın bana o insanlar nasıl nefes alabiliyor hayret ettim. üstelik güzelim ormanlara atılıyor kömür artıkları.inanılmaz kötü bir hava var. ama şunu da söylemeden edemicem, greenpeace dediğiniz örgüt tamamen saf değil.mesela nükleer enerji santrallerine karşı çıkıyolar ama kendileri zaten fransız kökenli bir örgüt ve fransa da dehşet bir nükleer eberji yapılanması var.bi taraftan alman şirketleride istemiyor kömür santrallerinin kapanmasını çünkü o kömür atıkları çimento malzemesi ve bizim gibi ülkelerden alıyorla. yani bu ülkeye yeni bir teknolojinin gelmemesi ve hala bu şekilde zehirlenmemiz çok karışık bi durumbenneyaptımki

Teşekkürler
Kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz

senin oldugun her iste gozumu kirpmadan bende varim,tesekkur edrim arkadasim:lepi:

bende katıldım
yüreğine sağlık canım
bu dünyada yaşaya bilmek için herkesin
yapması gereken birşey diye düşünüyorum

Teşekkürler

Şimdi biraz daha fazlasını yapmak için hazırsınız

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, umarım gereken önemi sadece bu şekilde değil , günlük hayatımızda da bu konuda duyarlılığımızı göstererek katkıda bulunuruz..... a.s.

Son düzenleme:
Back