Duyun Beni (Termik Santral Planını Durdurun)

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
Sevgili ....,

“Duyun Beni” dünya için yazılmış bir şarkı. Dünya bizim anladığımız kelimerle değil ama kendi diliyle zaten uzun zamandır bizimle konuşuyor ve bize bindiğimiz dalı nasıl da kestiğimizi söylüyor. Tüm bu kasırgalar, seller, değişen mevsimler, kuruyan dereler, kuraklık...Tüm bu felaketlerin söylediği şey aynı: Duyun Beni!

Videoyu izleyin

Bu şarkı ve çektiğimiz video klip Greenpeace’in görüntüleriyle tamamlandı ve daha da anlam kazandı. Biz karşılarına dikilmezsek, ne yazık ki, gözünü para hırsı bürümüş, güç savaşıyla gözleri kör olmuş devletler tıpkı şu ana kadar yaptıkları gibi dünyanın bize anlatmaya çalıştıklarını duyamayacaklar.

Türkiye’de şu anda 47 yeni kömür santralinin yapılması planlanıyor. Kömür kür esel ısınmaya neden olan en tehlikeli fosil yakıt ve atmosferdeki kar bondioksitin %40’ı sadece kömürden kaynaklanıyor. Bu büyük suça karşı sessiz kalmayın ve henüz katılmadıysanız Greenpeace’in internet eylemine şimdi katılın. Videoyu arkadaşlarınızla paylaşın. Hep birlikte daha çok kişinin dünyayı duymasını sağlayalım
Katılım ve videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız...

Duyun Beni | Greenpeace Akdeniz

Teşekkürler
Kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.

meleğım benım cnm arkdasım geldım hemencık

benden kaçış yok..kaydirigubbakcemile3
tam bir melek olduğum için her daim burdayımkaydirigubbakcemile5

Teşekkürler

Duyarlı arkadaşlarım benim... harikasınız... çevremiz için yapılabilecek herşeye varım ve sizlerle paylaşmadan da yapamazdım... kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler

işlem gerçekleştirildi. teşekkürler

Teşekkürler

:1rolleyes:

canım arkadaşım:asigim:...duyarlı arkadaşım:asigim:...melek kalpli arkadaşım:1hug:

a.s.

Arkadaşlar ben bir kaç kez katıldım kampanyaya, eşimi yazdım , oğlumu yazdım o yüzden fazla katılımda mümkün... duyarlılığınız için hepinizi kutluyorum...

Teşekkürler

Kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…