Duygusuzluk

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
18
34
Hanımlar, ben uzun süredir çok kötü hissediyorum. Terapiye gitmem gerek ama işim ve param olmadığı için gidemiyorum. 28 yaşındayım. Ve kendimi o kadar duygusuz hissediyorum ki hayata karşı. Ben ki o kadar sevincini coşkulu yaşayan, etrafa gülücükler saçan, konuşmaktan gülmekten çenesi yorulan, en ufak şeye gözleri dolup ağlayabilen biriyken şuan kendimi duygusuz hiç bişey hissedemeyen bi robot gibi hissediyorum. En yakınlarım en sevdiklerim hep ne kadar değiştiğimi, umursamaz ve herşeye karşı ilgisini kaybetmiş birine dönüştüğümü, bana ne olduğunu, kendime gelmem gerektiğini söyleyip duruyorlar. Neden böyle olur bi insan? Neden değişir? Ne yapmalıyım? Robot gibi bakan donuk gözlerimi değil eski anlamlı bakışlarımı mimiklerimi özledim ben Konuşurken ses tonumdaki o yükselip alçalma tonlamalar bile yok oldu Dümdüz bilgisayar gibi konuşuyorum Hiç bir değer yargım da önemli değil gibi geliyo. Şuan yanlış bişey yapsam onu yapmamam gerektiğini söyleyen şey de beni terketmiş gibi Sorumluluk duygum da aynı şekilde gitmiş gibi Benim neyim var böyle?

Ama nedenini bilmiyormusunuz? Yani bir seyler mi oldu? Bence ilk etapta doktorda kaniniza ve hormonlara baktirin...belki basit bir Vitamin yada Demir eksikligi vardir, yada Guatr hormonlari düzensizdir?
Bunlarin hepsi temiz cikarsa, acaba depresyona mi girdiniz diye düsünmek lazim.
Genelde kis aylarinda herkes böyle tuhaf hissediyor..

Kan değerlerim normal şükür Mevsimle ilgili olduğunu düşünmüyorum nerdeyse bir yıldır böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…