Rileptid 1 mg ekledi canım yanına..canım meraktan soruyorum hangi antidepresanı verdi. birde basıl karar verdin kilo vermeye
Canım öncelikle bu konuyu açtığın için cok teşekkürler. Bende bu durumdan muzdarip in hatta yarın için bir psikiyatrdan randevu aldım. Sunduğumuz çözümler güzel ama bende şöyle oluyor; atıyorum ilgimi makyaja yönelttim diyelim yarım saat oyalanıyor um bu arada aklım hep o yiyecegim şeyde oluyor, yarım saat sonra gidip yiyorum veya akşama kadar idare ediyorum akşam yiyorum. Yani onu her türlü yiyorum bütün gün unutamıyorum. Ben ancak ciddi yöntemlerle tedavi olurum yoksa bunlar işe yaramaz gibi geliyor . Nasil olacak bilmiyorum.
İlk defa mı gideceksin terapiye?? Benim doktorum ilaç verdi ama terapi de verebilirim bir sonraki gelişinde dedi. Bakalım..ben de c tesi terapiye gideceğim canım.yalnız olmadığımı gördüm yazdıklarınızı okuduğumda..benim durum cidden vahim.
ben de c tesi terapiye gideceğim canım.yalnız olmadığımı gördüm yazdıklarınızı okuduğumda..benim durum cidden vahim.
Kızlar son durumunuz nedir? Benim 20 Martta randevum var görüşmeye gidicem.. Antidepresanları düzensiz kullanma sonucu aralıksız 2 hafta kriz geçirdim... Herşey en başa düştü bende artık buraya her gün için bir not düşmeye karar verdim. Beni kontrol altında tutabilir belki...İlk defa mı gideceksin terapiye?? Benim doktorum ilaç verdi ama terapi de verebilirim bir sonraki gelişinde dedi. Bakalım..
Kızlar son durumunuz nedir? Benim 20 Martta randevum var görüşmeye gidicem.. Antidepresanları düzensiz kullanma sonucu aralıksız 2 hafta kriz geçirdim... Herşey en başa düştü bende artık buraya her gün için bir not düşmeye karar verdim. Beni kontrol altında tutabilir belki...
Merhaba canım destek icin var zaten bu topik :) hep birlikte başarcaz inaniyorum terapistinin soylediklerini de bizimle paylasirsan cok sevinirim tatlimcanım birbirimize destek olarak yapabiliriz bence.ben de aynı sorunu inanılmaz derecede yaşıyorum..sürekli bunu düşünüyorum..terapistimin söylediklerini sizinle paylaşırım verdiği ödevleri vs..bir de ben hiç ilaç kullanmadım canım o da etkiliyor olabilir mi acaba?ne olursa olsun ilaç alma bence kendin çabala çözmeye çalış.ilaçlarla bir yere kadar çözebiliyor insan sonuçta.önemli olan kafada bitirmek.kendine zarar verme o şekilde.takip ettiğim hesaplar var instagramda.insanlar hırs yapmış nasıl kilo veriyorlar.görseniz hayret edersiniz onları da sizinle özelden paylaşırım arada motivasyon oluyor..
hoş hala takip etsem de ben de başaramadım ya neyse :) destek olalım birbirimize.
Bunun tek tedavisi kendini tutmak. Üzülerek söylüyorum ki ilaçların etkisi geçici. Hala yerimde sayıyorumne durumdasin canim?
peki canim o kadar kiloyu nasil vermistin?Bunun tek tedavisi kendini tutmak. Üzülerek söylüyorum ki ilaçların etkisi geçici. Hala yerimde sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?