Duygu'nun Düğünü 06/06/2010

canım duvagın cok değişik geldi bana begendim cok guzel olmussun allah mutlulugunuzu bir ömür sürdürsün

harikasiniz mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim:)

Çok teşekkür ederim...Bende yürekten dilerim daha güzelleri sizlerde yaşarsınız inşallah... Sevgilera.s.

Vuuuuu, bu ne güzellik laayynnboshayallersmile

Maşallah, maşallah.

Sağol kuzum aplam :asigim:
Tek sorun ne kınada ne düğünde bir damla göz yaşı dökememem...
Arkadaş benim gibi duygusal yapıya sahip bir hatun ne oldu da ağlayamadı hala çözemedim?

Duygucum 41 kere maşallah harika görünüyorsun
Bir ömür böyle yüzünüz gülsün hep mutlu olun :Saruboceq:
Teşekkürler Eylülüm. Hani gelecektin? Davetiyemi de gönderdim. Küsüm sana:1closedeyes:

çok güzelsiniz maaşallah pek yakışmışsınız
Teşekkür ederim. Sağolun:)

çok güzel gelin olmuşsun canım bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Balayına nereye gittiniz harika görünüyor.
:) teşekkür ederim. Ağva ya gittik. Gerçekten sakin ve doğayla iç içe huzurlu biryerdi...

Allah mutlu mesut etsin... Bİr ömür boyu mutltluklar... nekadarda güselişsin maşallahhh... :)))))))

Çok teşekkür ederim. :kedi: a.s.

canım çok güzel olmuşsun
düğünde balayıda çok eğlenceli ve güzel geçmişe benziyor
sende çok güzelsin
ben seni hep yaşlı zannediyodum neden acabafisfisfis

kaydirigubbakcemile3 Güldürdün beni...
Çok teşekkür ediyorum güzel yorumun içina.s.

canım duvagın cok değişik geldi bana begendim cok guzel olmussun allah mutlulugunuzu bir ömür sürdürsün

Teşekkür ederim canım sağol a.s.

mutluluklar balayından kınaya - düğüne stüdyo çekimlerinize kadar herşey cok güzel görünüyor

Çok tatlı olmuşsun canım, yazını görünce duygulandım, yıllarca yaşadığın evden birgün hayatın boyunca ayrılıyorsun (
Allah bir ömür boyu mutlu etsin...

canım ömür boyu mutluluk,huzur sizinle olsun.harika bir gelin olmuşsun eşinle çok yakışmışsınız.gelinliğin çok hoş ve saçın zarif görünüyor.çok beğendim.balayı seçimi de çok ii bence bende çok merak ediyorum ağvayı.Edirneye gittik demişsin bende edirneliyim manisaya gelin geldim.1 yıllık evliyim bende özlüyorum ailemi inan zor geliyor bazen ama zamanla alışıcaksın evine şimdi annemlere gittiğimde oraya ait değilmişim gibi geliyor.Çalışan bir bayansan daha rahat alışırsın.Tekrar mutluluklar diliyorum ....

çook güzellll resimler. bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

Çok tatlı olmuşsun canım, yazını görünce duygulandım, yıllarca yaşadığın evden birgün hayatın boyunca ayrılıyorsun (
Allah bir ömür boyu mutlu etsin...

Cimcimem çok sağol.a.s. İnan ailemin sesini duymak yetmiyor. Heran görmek istiyorum onları. Allahtan eşim anlayışlı. Bazı akşamları götürüyor hasret gideriyoruz. Bazen onlar geliyor. Tek tesellim çok uzak değiliz. Bana ihtiyaçları olduğunda onlara hemen koşabilirim.
Darısı sizlerin başına...

Duygucum tekrar tebrik ediyorum ve ömür boyu mululuklar diliyorum...
Kına gecesi giydiğin kıyafet ve saçın çok güzel olmuş,
gelinliğinin modeli ve o modeli gösteren saçın ve o melek yüzün ile harika olmuşsun tatlım,
peri kızı gibi,Allah nazarlardan korusun...
Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş kardeşime tekrar mutluluklar diliyorum...

Son düzenleme:
ömür boyu mutluluklar. tebrikler. darısı tüm isteyenlerin başına .

Son düzenleme:
ayyy masallah yaa cok güzel herseyiyle Allah nazarlardan saklasın
bi yastıkla saglıkla mutlulukla kocatsın boy boy bebikler nasip etsin..

Çok teşekkür ederim canım. Sen birde ayrı yere gitmişsin kimbilir ne kadar zordur.
Ama alışılıyor yani alışmak durumundayız. Bu arada ağva gerçekten güzel biryer. Umarım fırsat bulup gidersin. Sevgiler:)

çook güzellll resimler. bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
Teşekkür ederim:)

allah mutlulugunuzu daim etsin..çok güzel olmuşsunuz..

Çok teşekkür ederim. Sağolun.:)

Ablacım çok teşekkür ederim.
Her zaman yanımda olduğun, bana değer verdiğin için.
İnan tebrik mektubunu görünce çok duygulandım.
Yerin gerçekten başka.
Aramızdaki mesafeler dolayısıyla gelemedin ama ben sana bu resimlerle düğün gününü yaşatmışımdır umarım.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Seni çok seviyorum:asigim:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ömür boyu mutluluklar. tebrikler. darısı tüm isteyenlerin başına .
Aminn. Çok teşekkür ederim:)

ayyy masallah yaa cok güzel herseyiyle Allah nazarlardan saklasın
bi yastıkla saglıkla mutlulukla kocatsın boy boy bebikler nasip etsin..
Allah razı olsun canım.. Çok teşekkür ederimm. Darısı başına inşallah...
Daha güzelleri sana nasip olsunopuyorumnanaktan

Tebrik ederim. . Allah bi yastıkta kocatsın inşallah

Teşekkür ederim çok sağolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…