Teşekkür ederim:)harikasiniz mutluluklar dilerim
Çok teşekkür ederim...Bende yürekten dilerim daha güzelleri sizlerde yaşarsınız inşallah... Sevgilera.s.duygu hayırlı ugurlu olsun Rabbim bir yastıkta kocatsın.gelınlık guzel yakısmıs bındallında yakısmıs cok guzel gelın olmusun.ne mutlu hersey guzel gecmıs sevındım adına darısı bıze inşaallah.
yürekten dilerim mutlulugunuz daim olsunnnnnn
Vuuuuu, bu ne güzellik laayynnboshayallersmile
Maşallah, maşallah.
Teşekkürler Eylülüm. Hani gelecektin? Davetiyemi de gönderdim. Küsüm sana:1closedeyes:Duygucum 41 kere maşallahharika görünüyorsun
Bir ömür böyle yüzünüz gülsün hep mutlu olun :Saruboceq:
Teşekkür ederim. Sağolun:)çok güzelsiniz maaşallah pek yakışmışsınız
:) teşekkür ederim. Ağva ya gittik. Gerçekten sakin ve doğayla iç içe huzurlu biryerdi...çok güzel gelin olmuşsun canımbir ömür boyu mutluluklar dilerim.Balayına nereye gittiniz harika görünüyor.
Allah mutlu mesut etsin... Bİr ömür boyu mutltluklar... nekadarda güselişsin maşallahhh... :)))))))
canım çok güzel olmuşsun
düğünde balayıda çok eğlenceli ve güzel geçmişe benziyor
sende çok güzelsin
ben seni hep yaşlı zannediyodum neden acabafisfisfis
canım duvagın cok değişik geldi bana begendim cok guzel olmussun allah mutlulugunuzu bir ömür sürdürsün
Teşekkürler:)çokk güzel olmuşsun
allah mutlulugunu daim etsinn
mutluluklar balayından kınaya - düğüne stüdyo çekimlerinize kadar herşey cok güzel görünüyor
Çok tatlı olmuşsun canım, yazını görünce duygulandım, yıllarca yaşadığın evden birgün hayatın boyunca ayrılıyorsun(
Allah bir ömür boyu mutlu etsin...
Çok teşekkür ederim canım. Sen birde ayrı yere gitmişsin kimbilir ne kadar zordur.canım ömür boyu mutluluk,huzur sizinle olsun.harika bir gelin olmuşsun eşinle çok yakışmışsınız.gelinliğin çok hoş ve saçın zarif görünüyor.çok beğendim.balayı seçimi de çok ii bence bende çok merak ediyorum ağvayı.Edirneye gittik demişsin bende edirneliyim manisaya gelin geldim.1 yıllık evliyim bende özlüyorum ailemi inan zor geliyor bazen ama zamanla alışıcaksın evine şimdi annemlere gittiğimde oraya ait değilmişim gibi geliyor.Çalışan bir bayansan daha rahat alışırsın.Tekrar mutluluklar diliyorum ....
Teşekkür ederim:)çook güzellll resimler. bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
allah mutlulugunuzu daim etsin..çok güzel olmuşsunuz..
Duygucum tekrar tebrik ediyorum ve ömür boyu mululuklar diliyorum...
Kına gecesi giydiğin kıyafet ve saçın çok güzel olmuş,
gelinliğinin modeli ve o modeli gösteren saçın ve o melek yüzün ile harika olmuşsun tatlım,
peri kızı gibi,Allah nazarlardan korusun...
Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş kardeşime tekrar mutluluklar diliyorum...
Ablacım çok teşekkür ederim.
Her zaman yanımda olduğun, bana değer verdiğin için.
İnan tebrik mektubunu görünce çok duygulandım.
Yerin gerçekten başka.
Aramızdaki mesafeler dolayısıyla gelemedin ama ben sana bu resimlerle düğün gününü yaşatmışımdır umarım.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Seni çok seviyorum:asigim:
Aminn. Çok teşekkür ederim:)ömür boyu mutluluklar. tebrikler. darısı tüm isteyenlerin başına .
Allah razı olsun canım.. Çok teşekkür ederimm. Darısı başına inşallah...ayyy masallah yaa cok güzel herseyiyle Allah nazarlardan saklasın
bi yastıkla saglıkla mutlulukla kocatsın boy boy bebikler nasip etsin..
Tebrik ederim. . Allah bi yastıkta kocatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?