duygularimi paylasmak istiyorumm

anasininsimarikkizi-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
10
1
28
selamun aleykum hayirli cumalar oncelikle. 7 aydir biriyle birlikteyim internetten tanistik ben 19 o 21 yasinda ve okuyo iki defa yanyana geldik.. allahima bin sukur hersey cok guzel gidiyo kendi aramizda yuzuk takma karari aldik ve ailesiyle konusup ailesinin onayini almasini tabii bende kendi ailemle konuscam cok seviyorumm ama korkuyorum yuzuk icin erken mi diye birde sorum olucak yuzuk takarsak hangi elime takicamm. hakkinizi helal edin vaktinizi aldim, iyi gunler

Aileler arasi degil. Ailesi biliyo beni gorusuyorum da annesiyle kardesleriyle falan ama aile yuzugu icin cok erken biz aramizda soz olsun istiyoruz sadece

Pastane yüzüğü yani çok fesat olmak istemem ama bu erkeklerin kendi aralarında yüzük takıp nasıl olsa birbirimize sözümüz var diye başka talepleri olabiliyor çok duydum yani.
Böyle şeylere kalkışmanın manası yok.

Akil tutulması yasiyorum su an. Bu yasta bu yuzuk merakini anlayabilmis degilim. Millet isi icin, gelecegi icin debelenip durur. Siz kalkmis yuzugu hangi elinize takacaginizi soruyorsunuz.

Daha 19, 19, 19'mus...

ailene söyleyeceksin ve madem yüzük takcaksınız aileler arasında takılsın o zaman.. bende yaptım zamanında ama şu an düşününce çok saçma geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…