duygularim ve mantigim savaşıyor hangisi galip gelicek ??

ilbige

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
8
0
1
Merhaba benim sorunum ayrildigim erkek arkadasim.. Ayrilma nedenim tabi ben biraktim istemeyerekte olsa çünkü yanlış bir adim atmakta istemiyorum mantigim duygularimin onune gecti ama ne kadar sürer bilemiyorum o yüzden size danismak istedim. Kendisi Dj oldugundan ben onun cevresinde olan takilan biri değilim. Mutevazi bir aile kiziyim clublerde felan eğlence anlayisim yok benim ama onun isi geregi hergece dansci kiz arkadaslariyla birlikte hergece farkli clublerde sahnede. Kiskancligimi sezdiginde kendiside anlatirdi bana o kizlar sen gibi degil,ben onlarla ilgilenmiyorum felan. Tabi gulerek belli ederdim kiskanc bir kadin tavirlariyla yaklasmadim hic. Aslinda normalde benim onu kiskanmam gerekir ama durum farklı o benim hayatima mudahale ediyor.normal erkek arkadaşım olmasina musade etmez kiskanir. Senin hic normal kiz arkadasin yok mu dedigim zamn yok der ama facede cok sayida kiz var hep cevresi oldugunu söylüyor. ona gore önemsiz bisey olsada benim icin onemli tabi. Bu durum canımı sıkıyor cok. Ne kadar kiskanc kadin tavirlari yapmasamda..
Kendi cevresinden dolayi mi bu tavirlari anlayamiyorum. Gece bile disarda olmama musade etmez elinden gelse disari bile cikartmayacak ozgurlugumu kisitlamaya basladi. Ciddi düşünüyorum seninle diyor ama bastan böyle davranmaya baslayan evlenince hangi problem lerle gelir bunu dusunuyorum kafam karisti anlatmadigim cok sey var aslinda durum bu . Tekrar şans istiyor sevdigini söylüyor. Bende seviyorum ama yasamima karismasi engelliyor bazi seyleri sizce ne yapmalıyım oneri ve tavsiyesi olanlar yazsin lütfen ..

ateş seni çağırıyor.

Anlatmadigin cok sey oldugunu soyluyorsun, bende anlattiklarindan yola cikarak sunu soyluyorum. Kendi cevresindeki kizlarla gonul eglendirip cistak cistak yaparken evdeki haniminin hicbir seyden habersiz onu beklemsini istiyor.

Bekarken bu kadar karisan evlenince ben neleri goruyorum diyerek zindan edebilir hayati size. Tercih sizin, hem bir gece sarilip uyumak istemez misiniz esinize, isi geregi sizinle zamani cok uyusmayacak. O uyurken siz uyanik olacaksiniz, siz uyurken o calisiyor olacak.

Kendi cevresinde demekki düzgün pek kadin yok ve bence bütün kadinlari da öyle sanıyor.
Ya da kendisi düzgün değil ve bütün erkekleri de potansiyel sapik saniyor.
Her iki durum da tehlikeli. Bence yol yakinken uzak dur...!!

Haklısıniz Teşekkürler...

Ay ne kadar cabuk cozume ulasmissiniz sasirdim

Ben de adamin gece hayati oldugunu boyle birirle evlenmenin vs vs.... mantik disi oldugunu soyleyecektim.

siz ne kadar tasvip etmeseniz de, sinir olsanız da ; kıskanç kadın, dırdır yapan kadın olmayayım diye susmayı tercih etmişsiniz hep...sevgilinizin rahat çevresine rağmen ...

peki o ne yapıyor, gece hayatı olmayan, mutaassıp aile kızına kısıtlamalar koyuyor...
neye dayanarak ??

eminim sesi siz çıkartsaydınız, kısıtlamalar koysaydınız, o da sizi terk ederdi..
siz arkasından şans dileyen olurdunuz ama o şans size verilmezdi, verilse de laf olsun diye verilirdi..

erkekler kendilerine yapılmasını istemiyor ama kendileri sıklıkla yapıyor bunu..

kendi clublerde cistak cistak.
sen evde onun yolunu bekliyen bi kadın olcen haaa...
öyle dünya yok arkidişim
varsa gelsin kaşrıma

DJ ile evlenirseniz ileride çok problem yaşarsınız. ne kadar güçlü olsanız da alışkın değilseniz kaldıramazsınız. sizi çok seviyorsa mesleğini değiştirsin. beraberliğiniz için ben başka çözüm göremiyorum.
ileriyi düşünüp mantıklı karar vermeniz de güzel. bu yolda kararlıysanız da üzülmeyin. gün doğmadan neler doğar. gidenlerin arkasından hep ağladık ama daha iyileri çıktı karşımıza.

Başlarda sizi bu kadar kısıtlayan bir adam, kaldı ki kendisinin işi gereği serbest bir yaşamı var. Yarın öbür gün sana büyük sıkıntı olur. O yüzden hiç barışma derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…