- 21 Ocak 2015
- 302
- 126
- 33
- 36
- Konu Sahibi elmiraeymen
-
hamilelik takvimi yanlışlıkla oldu sanırım
neden ablanızla sizin aranızda bir ayrım var onu çözemedim
mühendis olması mı ailenizin sempatisini kazandırdı?
Ben gorucu usulu evlendim ama severek asik olarak evlendim.bende birtakim haksizliklara ugradim diyebilirim. Bir ablamdan once evlendim .o calisiyordu ve bemden daha iyi imkanlarla evlendi . Ablam doktor .Esi bos gezenin bos kalfasi hersey ablama bakiyor. Kira ev geliri faturalar coxuklarin bakimi hersey onda. Doktor ama ne evi var ne arabasi . Kocasinin batirdigi paralari banka kredilerini odemekle geciyor. K.validesi ayri bi dert. Diger ablam ise gene severek evlendi esi ogretmen. Evlendiler doguya gittiler . Biseyleri yoktu. Bi suru borcla evlendiler . Ablami istemeye tek basina geldi .ailesi kabul etmedi basta herseye ragmen evlendiler. 3 cocuklari var ama gecenlerde ogrendik bizde bosanmanin esigindeler ve 6 yillik evliliklerinde 3 kurus para biriktirememisler bile. Gelelim bana haksizliga ugradigimi onlar gibi bir hayat yasayamayacagimi dusunuyordum nisanlandigim siralar. Tabi cocuk akliydi belki benimkisi 19 yasimdaydim daha. Su an iki cocuk annesiyim esim dunya iyisi evimiz var arabamiz var cok sukur. Dilerim ablalariminda olsun en iyisi .kimse haketmez kotu bi hayat yasamayi . Senin psikolojini anladim ben. Ilerde bu aklina guleceksin. ben guluyorum hatirlayinca .senin de esin iyiymis bak .onun ki yapti benimki bunu yapmadi diye dusunursen mutlu olamazsin.herkesin hayati kendine sizde hayatinizi guzellestirmeye bakin ve kimseyi dusunmeyin artik .
Allah seni:))Öyle yapmaya çalışacağım. Destekleriniz için sağolun arkadaşlar. Hep daha kötüsünü aklıma getirmek istemiyorum tabiki bende. Herşeyin aklımda olumlu olmasını istiyorum. İnşallah olur.
Allah seni:))
hepsi geçmişte olmuş bırak gitsin
insan geçmişe bakınca ohooo bir dolu şey görüyor da bence üç maymunu oynamak en güzeli
yoksa herkes deli gibi mutsuz olacğaı şeyler çıkarır hayatından emin ol
ama yaşamak ve sağlıklı kalmak için mutlu olmaya ihtiyacımız var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?