• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyduk duymadk demeyin, Sexy ELISimizin karnnda 9 Aylk bir kiracs var :)

:kedi:ahhhhhhhh ahhhhh sexüüü ve hamile gacim benim ona bakarsan benim hayalimde 4cocuk var:kedi:maddi manevi gücümüz yeterse tabiii ama yasda oldu 26 ben ikinciyi yapmaya üsenirken 4taneyi nezaman yapip bitiririm bilmiyorumzemuszemuskaydirigubbakcemile3

ucuz yap anacim tek caresi buyerimseniben,sanki yasindada bise var:mymeka:,1 yasini doldurmadan yaptinmi,30 a kadar 4lersin iste,,zemuszemus

Hamilelerin duası kabul olurmuş özellikle sancı cekerken edilen dualar kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum bende ediyorum sizlere inş hyırlısıyla bir nefeste kurtulursunuz hayırlı ewlatlar olurlar yawrularınız :emir_bebek:Allaha emanet olun şimdiden Allah razı olsun

canim dualarim hep sizlerle zaten,RABBIM tum olmayanlara bu duygulari tattirsin iyisallah,,,,a.s.

İncitanemtuana ya da hayırlı ewlat wersin rabbim en kısa zamanda göbişi şişerrrr inş :ecrin_bebek:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:
sewgilera.s.opuyorumnanaktan

allah hayırlı uğurlu kucaklarına almayı nasip eder inşallah
darısı tüm isteyenlere

:kedi:ahhhhhhhh ahhhhh sexüüü ve hamile gacim benim ona bakarsan benim hayalimde 4cocuk var:kedi:maddi manevi gücümüz yeterse tabiii ama yasda oldu 26 ben ikinciyi yapmaya üsenirken 4taneyi nezaman yapip bitiririm bilmiyorumzemuszemuskaydirigubbakcemile3

ucuz yap anacim tek caresi buyerimseniben,sanki yasindada bise var:mymeka:,1 yasini doldurmadan yaptinmi,30 a kadar 4lersin iste,,zemuszemus

Hamilelerin duası kabul olurmuş özellikle sancı cekerken edilen dualar kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum bende ediyorum sizlere inş hyırlısıyla bir nefeste kurtulursunuz hayırlı ewlatlar olurlar yawrularınız :emir_bebek:Allaha emanet olun şimdiden Allah razı olsun

canim dualarim hep sizlerle zaten,RABBIM tum olmayanlara bu duygulari tattirsin iyisallah,,,,a.s.

İncitanemtuana ya da hayırlı ewlat wersin rabbim en kısa zamanda göbişi şişerrrr inş :ecrin_bebek:

:amiiiiiiiiiiiiiiiin canim sagol bitanem,,,,,,,

allah hayırlı uğurlu kucaklarına almayı nasip eder inşallah
darısı tüm isteyenlere

amin darisi tum istiyenlerin basina iyisallah:Saruboceq:

:Saruboceq:o güzel yüregine saglik canim arkadasim benim:Saruboceq:opuyorumnanaktan

:kedi:kiz gaza geliyorum yavas yavas zaten cok da fazla sisirmeyin beni:kedi:opuyorumnanaktan

:Saruboceq:rabbim isteyenlere nasip etsin insallah:Saruboceq:

Şimdi gördüm bu güzel haberi seksi Elisimize çok yakışacak eminim, gebelik, annelik....
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Çok tebrik ediyorum..Sevgilerimle.:1hug:

hayırlı uğurlu olsunnn canımm
rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
sağlıklı mutlu huzurlu bi bebişin olsun inşallah :emir_bebek:
darısı tüm bebiş isteyenlerin başınaaa a.s.

tebrik ederim... saglikli bir hamilelik dönemi gecirmeni diliyorum....

Şimdi gördüm bu güzel haberi seksi Elisimize çok yakışacak eminim, gebelik, annelik....
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Çok tebrik ediyorum..Sevgilerimle.:1hug:

hayırlısı olsun, bebek haberlerine çok seviniyorum, Allah benim kocamın kalbini de yumuşatsın da biz de yapalım inşallah...

teprikler
analı babalı büyütsün rabbim aminnn:)

hayırlı uğurlu olsunnn canımm
rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
sağlıklı mutlu huzurlu bi bebişin olsun inşallah :emir_bebek:
darısı tüm bebiş isteyenlerin başınaaa a.s.

:Saruboceq:amin canlarim,cok tesekkur ederim guzel dualariniz icin,RABBIM tum istiyenlere nasip etsin,yureginize dert vermesin iyisallah=)a.s.:Saruboceq:

İsterizzzzzalkisalkisalkis isterizzzz alkisalkisalkisincitanemim bebeiş olsun isterizz:lepi:

:kedi::kedi::kedi:
:Saruboceq:rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu versin canim insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:tek benimde diil cümlemizin:Saruboceq:
:emir_bebek:elbet bücürümü tek kalmicak allahin izniyle:Saruboceq:

ayyyy canım ablam benim nasıl sevindim anlatamam hihoyyyt

nasıl yakıştı kim bilir hamilelik sana ben çok geç gördüm üzgünüm tebrik ederim seni tüm kalbimle.
sağlıkla kucağına al inşallah :nazar: a.s

:lepi:
ayyyy canım ablam benim nasıl sevindim anlatamam hihoyyyt

nasıl yakıştı kim bilir hamilelik sana ben çok geç gördüm üzgünüm tebrik ederim seni tüm kalbimle.
sağlıkla kucağına al inşallah :nazar: a.s

ne demek bitanem,,cok tesekkur ederim canim,yakisip yakismiyacagi konusunda hic umidim yokmafoldumbenanca kilolar gitmis,derken gene bastan basliycam heralde,neyse saglik olsun ,hayirli hamilelik hayirli evlat olsun dime,bunlar isin girgiri,,,,ALLAH razi olsun bitanem guzel dileklerin icin,,sanada bise kalmadi yani,,2 agustos,,,,,RABBIM bu gunlerimizi aratmasin canim,,,a.s.

allah tamamına erdirsin canım çok güzel bir haber. hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun.

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back