Duyduk duymadk demeyin, Sexy ELISimizin karnnda 9 Aylk bir kiracs var :)

canım tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün Allah tamamına erdirsin cümlemizin inşallah :Saruboceq:

Uyyyyyyyyyyy, aha bi arkadasimizin hamilelik habrine, ne guzel bi sey bu yarabbbbbbbbbb, ay nasil sevindim vallahaaaaa, afferin kiz tebrik ediyorum sexu gaci seni, Allah sag selim kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah, herseyin guzel saglicakla gecsin insallah, darisi isteyen bekleyen herkesin basina
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin

Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah a.s. a.s.

allahım sağlık sıhatle eline almayı miss kokusunu taa içinde hissetmeni nasip etsin tatlım.
çok sevindim..sağlıklı huzurlu ewladınla mutlu bi ömür diliyorum tatlım..
sevgilera.s.

Canım.. Yeni Gördüm Tebrik Ediyorum Seni :)

tebrikleer alkisalkisalkis

ayy inanmiyorum yaa,bugün ne güzel haberler aldim böylee:lepi:
elisim tebrik ederim bitanemm,saglikla gelsin minik mercimegin
bak sanada diyorum canimcim,ayagini sürü olur muuu:asigim:

elix hep topıklerde goruyodum vay bızden gızlı kıracımı almış bak senn:)
:ecrin_bebek:
hayırlı olsuN elis
RABBİM analı babalı büyütsün inşşş
darısı tum ısteyenlere....

allah hayırlısı ıle sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın sana eşine we bebişine huzurlku mutlu sağlıklı uzun ömürler wersin inşallah ....allah tüm isteyenlere nasıp etsın bu duyguyu....

accaip seksi elisim,
gözünaydın,hayırlısı olsun,
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sevgiler cnm...

maasallah haberler gittikce cogaliyor.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

hepinize binlerce kez tesekkur ederim arkadaslarim,dua eden yureginizde hic uzuntu keder olmasin iyisallah,RABBIM herseyi gonlunuze gore versin,,,sizleri coooook seviyorum,,,Şeniz

canım tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün Allah tamamına erdirsin cümlemizin inşallah :Saruboceq:

coooooooook tesekkur ederim canim arkadaslarim,mutluluguma ortak oldugunuz icin,benimle dua ettiginiz icin binlerce kez tesekkur ederim,RABBIM tum istiyenlere nasip etsin bu duyguyu,:Saruboceq: amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:duaciyim herbiriniz icin duaciyim,,,:Saruboceq:ŞenizŞeniz

rabbım kazasız belasız kucagına almayı nasıp eder ınşallah dılerım kı hersey super gecer :)..bebek mujdesı kadar guzel bı haber olamaz su hayatta :) tebrık ederım :)..a.s.a.s.a.s.a.s.

rabbım kazasız belasız kucagına almayı nasıp eder ınşallah dılerım kı hersey super gecer :)..bebek mujdesı kadar guzel bı haber olamaz su hayatta :) tebrık ederım :)..a.s.a.s.a.s.a.s.

ALLAH razi olsun bitanem,ilgine dualarina binlerce kez tesekkur ederimŞeniz

aaa ben daha şimdi gördüm.
ne bereketli aymış valla, döküldü tüm kadınlar patır patır.
senle de mi göbekdaş olacak.
hadi hayırlı olsun bacım sana da.

tebrikler tatlım,analı babalı ve hayırlısı olsun inşallahh.
tezcek doğar ,büyür üzmeden, üzülmeden,küçük meleğin.

:1hug:

buarada düsündümde ben 3arkadasimin hamileligini müjdeledim
acaba ben hamile kalirsam ve duyulursa bukadar tebrik edenim bukadar sevinenim olurmu
inanin müjdelemek bir yana dursun yazanlari gördükce
iyi dilek ve dualarda bulunuldukca daha cok seviniyo ve mutlu oluyorum
rabbim hepinizden razi olsun yüreklerinize saglik

ne diyosun,kk senin topige dokulecek emin ol,sen o haberi ver hele hayirlisi ile,,bak 3 hamile haberi vermisin ya (biri benzemuszemus)bizim dualarimizla sende yakinda hamilesin emin ol,artik aserme yarismasi yapariz ,kim daha cok aseriyo diye,,(cok sacma oldu kabul ediyorum):kedi:

:kedi:bunu ögrenmenin tek bir yolu var en kisa zamanda hamile kalmak:kedi:zemuszemus
:Saruboceq:allah razi olsun elisim sexy ve hamis gacim benim:Saruboceq:
kim daha cok as eriyoru brak kilo yarisina tutuluruzkaydirigubbakcemile3
ben zaten siskoyum sonumu düsünmek bile istemiyorum:kedi:
:Saruboceq:hakkimizda hayirlisi neysse o olsun insallah:Saruboceq:

canım sen yeter ki hamile kal.... :CüvCüv: peşinden ben geleceğim........ kızlarımız büyüdü artık...... kaydirigubbakcemile5 kardeşsiz bırakmamak gerek......... :kedi: Şeniz

canım sen yeter ki hamile kal.... :CüvCüv: peşinden ben geleceğim........ kızlarımız büyüdü artık...... kaydirigubbakcemile5 kardeşsiz bırakmamak gerek......... :kedi: Şeniz

aynen oyle hadiyin artik sirami savdim,,,,,,,,,,,,,,,,beklemedeyim,,,sırnaşık şey

:kedi:hakklisin balim ya kizlarimiza kardes sart oldu:kedi::jeyyar:
:Saruboceq:hayirlisi nezamansa rabbim verir insallah:Saruboceq:

aynen oyle hadiyin artik sirami savdim,,,,,,,,,,,,,,,,beklemedeyim,,,sırnaşık şey

:kedi:ahhhhhhhh ahhhhh sexüüü ve hamile gacim benim ona bakarsan benim hayalimde 4cocuk var:kedi:maddi manevi gücümüz yeterse tabiii ama yasda oldu 26 ben ikinciyi yapmaya üsenirken 4taneyi nezaman yapip bitiririm bilmiyorumzemuszemuskaydirigubbakcemile3

Hamilelerin duası kabul olurmuş özellikle sancı cekerken edilen dualar kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum bende ediyorum sizlere inş hyırlısıyla bir nefeste kurtulursunuz hayırlı ewlatlar olurlar yawrularınız Allaha emanet olun şimdiden Allah razı olsun

İncitanemtuana ya da hayırlı ewlat wersin rabbim en kısa zamanda göbişi şişerrrr inş :ecrin_bebek:
sewgilera.s.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…