Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oleyyyyyyy evime taşındım.:sm_cool:artık kayınvalidemle oturmaktan kurtuldum..darısı ev isteyenlere...çok mutluyumm....
çok sabır ettım.kayınvalidemle oturdugum 7 senelik kötü anılarım artık bitti.eşimle insallah uzun yıllar saglıklı bi şekilde evimde huzurlu bi şekilde yaşarız .....çok mutluyum arkadaşlarım...ALLAH herkesin gönlündeki güzelliklere kavuştursun...sevgilerimle..
sabrettim kazandım.şimdi eşimle çok daha mutluyuz...biraz daha yerleşeyim evimin fotolarını koyarım kızlar bakarsınız...herkese çok tesekkür ederim. kaynanadan ayrılmak isteyenlerede ALLAH nasip etsin... .tabi kirada oturanlarıda ALLAH kiradan kurtarsın....sevgilerimle
senin adına gerçekten çok sevindim....inşallah yeni yuvanızda huzurlu ve çook mutlu günler geçirirsiniz
oleyyyyyyy evime taşındım.:sm_cool:artık kayınvalidemle oturmaktan kurtuldum..darısı ev isteyenlere...çok mutluyumm....
çok sabır ettım.kayınvalidemle oturdugum 7 senelik kötü anılarım artık bitti.eşimle insallah uzun yıllar saglıklı bi şekilde evimde huzurlu bi şekilde yaşarız .....çok mutluyum arkadaşlarım...ALLAH herkesin gönlündeki güzelliklere kavuştursun...sevgilerimle..