duyacağım her iyi söze ihtiyacım var. lütfen okuyun ve yorumlarınızı empati kurarak yapın :(

Onu bırakmalı mıyım?

• evet

OY: 101 97,1%
  • hayır

OY: 3 2,9%

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
telefondan numarasını sildim mesajlara felan şuan dokunamasam da en azından sürekli watsapa felan aktif mi diye bakıp üzülmicem birileriyle konuştuğunu gördükçe

Bak canim bi yukarda benim basligim var..kafani taslara vurmak istemiyorsan mantikli olacaksin..seni anliorum ama cok zor...evlilik cok farkli...hayatin silgisi olmuyormus...

Kusura bakmayin da siz onun sevgilisi mi olacaksiniz, terapisti mi? onun yaptiklarini mazur gosterme cabaniz neden? Adam size deger bile vermiyor, aldatmis birak pismanligi ozur bile dilememis o kadar genis yani, siz hala bu isin oluru var mi diyosunuz. Siz kendinizi bu kadar degersiz goruyorsaniz oluru var,evet.

Oncelikle onun hatalarini ya da eksikliklerini kendinize maletmemelisiniz bence. Ben cok kiskancim o yuzden boyle davrandi, cok bunalttim ondan boyle demek hata bence. Karakteri saglam olan bir insan sizin tavirlariniza gore hareket etmez. Hele ki baskalari ile gorusme konusma gibi konularda asla karakterinden taviz vermez. Bu durum aldatmaya girer mi? Evet bence aldatmanin ta kendisidir bu. Sonucta ne olursa olsun duygusal bosluklarini doldurmak icin bir sekilde baska insanlara yonelmis. Belli ki ozguven eksikligi olan bir karakter. Bugun sanal olarak bosluklari doldurmaya calismis olabilir ama gelecekte bunu reel olarak yapmayacaginin herhangi bir garantisi yok. Nitekim belli bir sure sonra bu da onu tatmin etmeyecektir ve reel bir seyler yasamaya itecektir bu durum onu, diye dusunuyorum. Psikolojik yardim almasi gereken biri bence ve uzmanlik alaniniz degilse sizin yardim edebileceginizi de pek dusunmuyorum acikcasi.

haklısınız sadece biraz zaman lazım dediğiniz gibi bi sürü var gerçekten erkek. ama güvenilir ve vicdan sahibi olmalı insan.

Merak etme güvenilir ve vicdan sahibi erkekte çıkar karşına yeterki sen önce kendini sev ve önem ver evlilik hem zor hemde güzel doğru insanı bulmak gerek

Hayatnda bir dunya iliskisi gecmis biri olarak konusuyorum cok insan tanidim ve biliyorum ki bu isin bahanesi yok cok klisedir belki ama istese cabalar ikincisi senin mucadele edecegin bir durum yok ortada aldatmis kucugi buyugu yok yalanin ucuncusu neden kendini uzeceksin son bir tavsiye sevil..boylesine sevip duzeltmeye calisma umarim cok sevilirsin bir gun ve anlarsin nasil bir duygu oldugunu saygi duymak cocuk gibi kollamak onu bambaska boyle bi insanla nasil evlilik dusunuyorsunuz onuda anlamiyorum

sadece ilk iki üç cümleyi okudum seni aldatmış ayrılmalısın net bence.

seni aldatan adamı geri kazanmaya mı çalışıyosun? seni aldattı diye sen kendini nasıl suçladın bravo

zamann geçtikçe dha mantıklı düşünmeye başlıyorum. her şerde vardır bi hayır diye boşuna dememişler . görüşmedik hala ve öyle bi isteğim de yok şuan sadece kafa dinlemek istiyorum. haklısınız sevmekten çok sevilmek önemli.

Sen onu bu kadar düşünürken o tüm emeğine karşılık başka kızlarla yalandan ilişkiler peşinde koşmuş.

Sence bu normal bi durum mu? Ve ben sanmıyorum ki seni gerçekten sevsin.
Tıp okuduğunu göre akıl sorunu yok. Ne yaptığının son derece farkında anlayacağın değmez.
Bir kadın haketmeyen biri için kendini harcamamalı, sevgi de bir gün biter ve sen ona acıyorsun da.
Bu da bir gün bitecek ve ondan nefret edecek boyuta geleceksin.
Yol yakınken dön en iyisi arkadaşım.

vazgeçtim zaten yeniden başlamayı deniyorum herşeye sıfırdan

Siz internetten tanıştınız dimi? Hiç yanyana geldiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…