• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duyacağım her iyi söze ihtiyacım var. lütfen okuyun ve yorumlarınızı empati kurarak yapın :(

Onu bırakmalı mıyım?

• evet

OY: 101 97,1%
  • hayır

OY: 3 2,9%

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

unknown1904

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
88
8
1
32
gerçekten uzun biraz anlatacaklarım. umarım yardımcı olursunuz. onu size anlatmak istiyorum ki tek bir hareketine bakarak yargılanmasını istemiyorum. ilişkimizin bitmesinin son noktası onun bizim sorun yaşasakta çıkmaya devam ettiğimiz son 3 haftada herhangi bir siteye üye olarak ordan yabancı ve yerli kzlarla benden habersiz konuşması ve benim bunları yakalamam oldu. "kız arkadaşım olur musun" gibi şeyler de vardı konuşmalar arasında. ve kendini her birine farklı bir şekilde farklı bir yerden olarak tanıtmış, çalışmıyor olmasına rağmen çok üst mevkide biriymiş ve yoruldum bugün felan gibisnden konuşmuş. ve bunları yakaladığımda bana bir açıklama yapamadı özür dileyemedi. sadece o an herşeyden bunalıp uzaklaşmak benden kurtulmak istediğini farkettim. uzağız biz telefon üzerinden oluyor tüm bunlar. şimdiye kadar anlattıklarıma bakarak onun hiçbişi haketmeyen bir pislik olduğunu düşünüyordur eminim okuyanlar. şimdi ondan bahsedeceğim size. iyi bir üniversitede tıp bitirmiş ve çalışmıyor. istediği an iş bulabilir ama istemiyor çalışmak maddi açıdan da iyi durumda değil. bir rahatsızlığı var ve insanlarla iletişim kuramıyor çok fazla. toplu taşıma araçlarından bile uzak duruyor. gerçek hayatta bir tane bile samimi arkadaşı yok. antidepresan kullanıyor. sosyalfobisi var ailesiyle bile derdini paylaşmaz. canı sıkkınken genel olarak sırıtır dalgaya vurur. beni gerçekten aldatmak niyetinde olsa bunu bu şekilde insanlara yalan söyleyerek yapacağını düşünmüyorum. resimler paylaşıyor felan sosyal hayattaki eksikliğini internetten gidermeye çalışıp egosunu tatmin etmeye çalışıyor sanırım. ve çok gururlu özür dilemedi olay olduğunda ve bir kaç gün sonra ben ona sen bu değilsin kötü biri değilsin ve pişman olduğunu biliyorum dedim. evet herşey için özür dilerim dedi. yüzüne bakacak yüzüm yok dedi. ve ben ne zaman barışmaya çalışsam benim neyimi seviyosun ki dedi bana.(özgüveninden dolayı da benden uzaklaşıyor sanrm). başlasak bile düzen tutmıcak dedi. ben üstüne gittiğimde kırıcı konuştu. ve bende bu kitabı gördüm. okudum . beklemeye aldım. ama onun yaptığı gerçek bir aldatma mı? onun ne durumda olduğunu yaşadığı zorluğu bilmeden herkes ona kızıyor. çok mu büyük bi hata bu yaptığı. biz uzağız ve sürekli tartışmalar olmaya başladığnda o da bunları yapmaya başladı. evlenmek istiyordu ev eşyalarına kadar seçmişti kendi. böyle bir insanı bu sebeple bırakmalı mıyım? bir insanın sadece ne yaptığına mı bakmalıyım yoksa neden böyle yaptığını anlayıp ona karşı anlayışlı olursam değişir mi bu davranışı? ve benim de hatalarım çok fazla çok kıskancım ve saygısızlık yaptm kendimce haklı olduğumu düşündüğüm sebeplerle onun özgüvenini iyice zedeledim beni mutlu edemediğini söyleyerek.

bahsettiğim kitap eski sevgiliyi geri kazanmakla alakalı. bu kitabı okudum ve içinde yazanlar oldukça mantıklı fakat gerçekten onu geri kazanmak için çabalamalı mıyım? buna karar veremiyorum. ne istediğimi soruyorsanız şuan sadece onun yanında olup ona sarılabilmek isterdim. ayrılık acısını yaşayanlar beni çok iyi anlar. en zoru da ikimizin de seni seviyorum diyerek ayrılmasıydı.

biz birlikteyken 6-7 ay boyunca bunu yapmadı ben ona saygımı yitirmeye başladığım zamanlarda tartışmalar artınca bunu yapmaya başladı. bir de etrafımda çok insan gördüm karşısındaki kızın sabrıyla değişen. değişebilir o da. ayrıca yanındayken bunlara ihtiyaç duyacağını sanmıyorum . çok zor görüşebiliyoz biz.

normalde boyle asosyal ıse sızınle nasıl baslayabıldı?

Gercek aldatma degil diyelim hadi,evlenince seni boyle şakacıktan aldatmalarina goz yumacak misin?
biz birlikteyken 6-7 ay boyunca bunu yapmadı ben ona saygımı yitirmeye başladığım zamanlarda tartışmalar artınca bunu yapmaya başladı. bir de etrafımda çok insan gördüm karşısındaki kızın sabrıyla değişen. değişebilir o da. ayrıca yanındayken bunlara ihtiyaç duyacağını sanmıyorum . çok zor görüşebiliyoz biz.

nasıl gördünüz ki o sitelere üyeligi oldugunu , farklı şehirlerde oldugunuzu söylüyosunuz ya ?

empati yaparak karar vermeye calışıyosun anladım ama sevgilini en iyi sen tanırsın,
bunu sindirip tekrar olmayacagına inanabilirsen sen bilirsin orasını
bidee böyle karakterde biri için cokta ugraşmamak lazım.
kendine güveni olmayan bi erkek benim gözümde çokta yükselemiyo malesef benim neyimi sevdin neden benimlesin ki falan diye kendini küçümsüyo ama bi adım ileri gitmeye ugraşmıyo.
destek olcam derken kendini yıpratma diyecegim tek şey bu.

normalde boyle asosyal ıse sızınle nasıl baslayabıldı?

kişisel bir sorunum hakkında onunla arkadaş olarak konuşarak başladık. bana da başlarda kendini olduğu gibi tanıtmadı. özgüven eksikliğini bastırmaya çalıştı onun içindeki insanı görene kadar çok zorlandım ben. ama ben onu o konuşmadan anlamaya başladıktan sonra o da bana karşı adım atmaya başladı. aylarca telefonda bile konuşmadık ben sebebini çok sonra anladığım kekemeliğinden dolayıymış.

gerçekten hatayi kendinde mi arıyorsun lütfen aksini söyle

Aldatma sayılır mı sayılmaz mı kısmına yorum yapamıycam ama eğer bu psikolojik rahtasızlıklarına siz sebep olmadıysanız bence bırakın. Hazırı varken neden defoluyla uğraşasınız ki? Zaten kendisi de söylemiş,olmaz diye. Yaptığı şeylerden çok pişman olup,kendini düzeltmeye çalışan insanlara şans verilir, siz kendinizi de paralasanız karşıdaki istemiyorsa düzelmez hiç bişey.. ve evlenseniz bile bu düzen(sizlik) böyle devam eder gider.. insanlar karar ve tercihlerinin sonucunu yaşar.. siz bilirsiniz..

nasıl gördünüz ki o sitelere üyeligi oldugunu , farklı şehirlerde oldugunuzu söylüyosunuz ya ?

empati yaparak karar vermeye calışıyosun anladım ama sevgilini en iyi sen tanırsın,
bunu sindirip tekrar olmayacagına inanabilirsen sen bilirsin orasını
bidee böyle karakterde biri için cokta ugraşmamak lazım.
kendine güveni olmayan bi erkek benim gözümde çokta yükselemiyo malesef benim neyimi sevdin neden benimlesin ki falan diye kendini küçümsüyo ama bi adım ileri gitmeye ugraşmıyo.
destek olcam derken kendini yıpratma diyecegim tek şey bu.

Onun gerçek hayattaki kapanıklığını bildiğim için şüphelenip baktım bi kaç siteye profilinde resmi felan vardı zaten. şifrelerini de hep aynı yapıyor. sanırım görebilcemi düşünmedi. haklısınız yıprandım bile. Ama sevgi farklı bişi herkese hissedilmiyor

Aldatma sayılır mı sayılmaz mı kısmına yorum yapamıycam ama eğer bu psikolojik rahtasızlıklarına siz sebep olmadıysanız bence bırakın. Hazırı varken neden defoluyla uğraşasınız ki? Zaten kendisi de söylemiş,olmaz diye. Yaptığı şeylerden çok pişman olup,kendini düzeltmeye çalışan insanlara şans verilir, siz kendinizi de paralasanız karşıdaki istemiyorsa düzelmez hiç bişey.. ve evlenseniz bile bu düzen(sizlik) böyle devam eder gider.. insanlar karar ve tercihlerinin sonucunu yaşar.. siz bilirsiniz..

benle alakalı değil sorun. ama benle başladıktan sonra kendini yetersiz hissetmesi arttı. dediğinizde haklısınız ama insan kimi seveceğini seçemiyor. hem sadece iyilere şans verilecekse kötülerin bu hayatta işi ne. iki gün sonra ondan daha zor bir duruma düşmeyeceğimiz ne malum. o yüzden insanların hep iyi yanlarını görmeye çalışıyorum sanırım. sağlıklı birinin yanında herkes olur.

Böyle bir insan derken:)))) ayrıca kızların çabasıyla değişen erkek de sor bakalım değiştiren kadın ne hale geliyomuş. Ömrünü tüketiyodur. Ben artık bazılarının bilerek böyle şeylere devam ettiğini birini yola getirmeyi ulvi amaç saydığını düşünmeye başladım. Artık kendini mi işe yaramaz görüyor da iş ediniyor kendine bilmiyorum

Onun gerçek hayattaki kapanıklığını bildiğim için şüphelenip baktım bi kaç siteye profilinde resmi felan vardı zaten. şifrelerini de hep aynı yapıyor. sanırım görebilcemi düşünmedi. haklısınız yıprandım bile. Ama sevgi farklı bişi herkese hissedilmiyor

anlıyorum seni bende sevgilim için çok ugraştım ve yıprandım.
sevgiyi hissettigim içinde bırakmadım bırakmak üzere oldugumdada herşey yoluna girmişti yanii
emek vermek karşılıgını almak çok güzel ama
bu senin bahsettigin başka bi durum.
sanırım sevgilinin ruh hali çokta iyi degil. ilaçta kullanıyomuş..
kimse sana bırak onu diyemez sonuçta.

yaşlarınız kaç ?
nezamandır berabersiniz ?

Bana göre aldatmanın tillahıdır bu yaptıkları ama sana göre değil galiba. Aslında sorun sen bunu hazmedebilir misin hazmedmez misin? Adam açık açık bizden olmaz düzen tutmaz demiş. Anlıyorum seviyorsun ama niye bu kadar ısrar? Kendine olan saygın herşeyin üstünde ol alı bence. Şimdi tekrar güvenebilir misin bu adama?

gerçekten hatayi kendinde mi arıyorsun lütfen aksini söyle
yok hayr bende değil tabiki çok fazla emek harcadım bu ilişki için. dört dörtlük zaten olamazdm. ben sadece kendi açımdan yapabileceğim bişi kalıp kalmadığına bakıyorum ve gerçek karakterinin bu olup olmadığını anlamaya çalışıyorum

Back