- 20 Şubat 2016
- 88
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi unknown1904
gerçekten uzun biraz anlatacaklarım. umarım yardımcı olursunuz. onu size anlatmak istiyorum ki tek bir hareketine bakarak yargılanmasını istemiyorum. ilişkimizin bitmesinin son noktası onun bizim sorun yaşasakta çıkmaya devam ettiğimiz son 3 haftada herhangi bir siteye üye olarak ordan yabancı ve yerli kzlarla benden habersiz konuşması ve benim bunları yakalamam oldu. "kız arkadaşım olur musun" gibi şeyler de vardı konuşmalar arasında. ve kendini her birine farklı bir şekilde farklı bir yerden olarak tanıtmış, çalışmıyor olmasına rağmen çok üst mevkide biriymiş ve yoruldum bugün felan gibisnden konuşmuş. ve bunları yakaladığımda bana bir açıklama yapamadı özür dileyemedi. sadece o an herşeyden bunalıp uzaklaşmak benden kurtulmak istediğini farkettim. uzağız biz telefon üzerinden oluyor tüm bunlar. şimdiye kadar anlattıklarıma bakarak onun hiçbişi haketmeyen bir pislik olduğunu düşünüyordur eminim okuyanlar. şimdi ondan bahsedeceğim size. iyi bir üniversitede tıp bitirmiş ve çalışmıyor. istediği an iş bulabilir ama istemiyor çalışmak maddi açıdan da iyi durumda değil. bir rahatsızlığı var ve insanlarla iletişim kuramıyor çok fazla. toplu taşıma araçlarından bile uzak duruyor. gerçek hayatta bir tane bile samimi arkadaşı yok. antidepresan kullanıyor. sosyalfobisi var ailesiyle bile derdini paylaşmaz. canı sıkkınken genel olarak sırıtır dalgaya vurur. beni gerçekten aldatmak niyetinde olsa bunu bu şekilde insanlara yalan söyleyerek yapacağını düşünmüyorum. resimler paylaşıyor felan sosyal hayattaki eksikliğini internetten gidermeye çalışıp egosunu tatmin etmeye çalışıyor sanırım. ve çok gururlu özür dilemedi olay olduğunda ve bir kaç gün sonra ben ona sen bu değilsin kötü biri değilsin ve pişman olduğunu biliyorum dedim. evet herşey için özür dilerim dedi. yüzüne bakacak yüzüm yok dedi. ve ben ne zaman barışmaya çalışsam benim neyimi seviyosun ki dedi bana.(özgüveninden dolayı da benden uzaklaşıyor sanrm). başlasak bile düzen tutmıcak dedi. ben üstüne gittiğimde kırıcı konuştu. ve bende bu kitabı gördüm. okudum . beklemeye aldım. ama onun yaptığı gerçek bir aldatma mı? onun ne durumda olduğunu yaşadığı zorluğu bilmeden herkes ona kızıyor. çok mu büyük bi hata bu yaptığı. biz uzağız ve sürekli tartışmalar olmaya başladığnda o da bunları yapmaya başladı. evlenmek istiyordu ev eşyalarına kadar seçmişti kendi. böyle bir insanı bu sebeple bırakmalı mıyım? bir insanın sadece ne yaptığına mı bakmalıyım yoksa neden böyle yaptığını anlayıp ona karşı anlayışlı olursam değişir mi bu davranışı? ve benim de hatalarım çok fazla çok kıskancım ve saygısızlık yaptm kendimce haklı olduğumu düşündüğüm sebeplerle onun özgüvenini iyice zedeledim beni mutlu edemediğini söyleyerek.