duvarlarınızda kelebekler uçuşsun

BenLiLa

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
4.200
29
arkadaşlar nette buldum hoşuma gitti paylaşmak istedim akıl edenin emeğine sağlık...

a4 boyutunda baskıya hazır. Kaydeder, kaliteli kalınca bir fotoğraf kağıdına çıktı alır (ben 200gr. kuşeye bastırdım), kenarlarından kesip uçurursunuz :)
sadece gövdelerini yapıştırın kanatları yukarı doğru katlayıp kelebek konmuş görüntüsü verin duvarlarınıza ve karşıya geçip keyifle izleyin...

gerisi sizlere kalmış...
sağlıcakla...
alıntıdır...

tatlım bulmana gerek yok ki karşında işte :)
altta ikitane resim varya hani tüm çeşitler orada işte onları kaydet çıktısını al.kes yapıştır duvarına :)
bu kadar basit aslında yazıcıdan hemen çıktı alabilirsin ama mat olur görüntüsü bir kuşe kağıda bastırısan daha parlak görünür :)
sağlıcakla canım :)

okuma özürlü oldugumdan seni yordum tekrar kusura bakma canım :kedi:

varya bende aynen gurbaam gıbım.) daha bır farklısını anlamıştım..
sagolasın LıL@m...

Bir kelebek manyağına bu yapılır mı?Bu akşam nasıl uyuyacağım düşünüyorum hemen yapacağım paylaşımın için çok çokkkkkkkkkkkkkkk teşekkürler cnm

Son düzenleme:
çok güğzel bayıldım.rennkli dergi sayfalarındanda yapılaır.ben öyle yapacağım çünkü

Dün işyerinde nöbetciydim cumartesi olması nedeniyle gergin oluyoruz.
Ne yapayım derken senin bu kelebeklerin aklıma geldi,çekmecemdeki dergiyi çıkarıp hemen yaptım.Eve geldiğimdede balkonum için mumluklar boyadım üzerlerine yapıştırdım.Fotoğraf makinem olmadığı için ekleyemedim,hafta içi paylaşacağım cnm.Tekrar tşk ederim

rica ederim kızlar mutlu olmanıza sevindim :)
mısracım fotoğraflarını bizlerle paylaşman dileğiyle canım...

ay bayıldım yaaa
insan aklı iste neler yaratıyor
evim olursa yapacaklarımdan biride bu
teşekkürlerrr

ayyyyyy çok hoşuma gitti, böcemin odasına yapsam iyi olur ama fotoğraf kalitesinde nasıl bastırtcam ben onu yaa, fotoğrafçıya versem yaparmı ki, bende kıytırık yazıcılardan var

ayyyyyy çok hoşuma gitti, böcemin odasına yapsam iyi olur ama fotoğraf kalitesinde nasıl bastırtcam ben onu yaa, fotoğrafçıya versem yaparmı ki, bende kıytırık yazıcılardan var

dergi yapraklarından yapabilirsiniz.hatta katolog.takvim yada renkli kapl kağıtlarıyla... yeterki hayalgücünüüzü kullanın..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…