Duvarlarima wallstiker yaptik

Canımmmm evin çok güzel. iyiki cinnet geçirmişsin değişiklik şart benimde bi 3 yıl geçsin değişim düşünüyorum oturma odamdan başlayarak....

zaza duvar stikeri yaptırmakla iyi yapmışsın odaya çok hoş bir hava veriyor bende yatak odama yatak başının üzerine büyük bir desen arıyorum ama bulamıyorum nerden aldığını söylersen sevinirim. internette var ama internet üzerinden sipariş veriyorsun ben görüpde almak istiyorum. lütfen yardımcı ola.s.

zaza duvar stikeri yaptırmakla iyi yapmışsın odaya çok hoş bir hava veriyor bende yatak odama yatak başının üzerine büyük bir desen arıyorum ama bulamıyorum nerden aldığını söylersen sevinirim. internette var ama internet üzerinden sipariş veriyorsun ben görüpde almak istiyorum. lütfen yardımcı ola.s.

ben möbelixten aldim
ama sende cok kolay bulabilirsin mesela bauhaus,obi,ikea buralardada var ben gördüm

kizlar bakin bakalim nasil olmus

dsc00737fg5.jpg

dsc00739xw2.jpg

dsc00738jh4.jpg

nerden bulabilirim teşekkür

Canım yemek masasındaki aynayı nasıl monte ettiniz bende yaptırmak istiyorum ama kiracı olduğum için çekiniyorum

aynalari yapistirdik duvarlar icin yapistiricilar var nasil anlatsam sana beyaz sünger gibi ince bisey onunla yapistirdik
bende kiraciyim sorun olmazki tasinirken sökersiniz duvara zarari olmaz

kizlar bakin bakalim nasil olmus

dsc00737fg5.jpg

dsc00739xw2.jpg

dsc00738jh4.jpg

canım güle güle otur süper olmuş ama ben bir şey diyeyimmi en altta ki resimi ben ayna zannettim en baştayorumları okurken gzino muhabbetini okudumen son bir arkadaş da alıntı yapmış orda farkettim ayy dedim kendi kendime aynaya yansımış evin önü galiba ama bir sürü sandalye falan var aaaa gerçektenmi gazino kiii diye düşünürken aaaa bir batım şööle tv mişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Güzel olmus gercekten.Daha fazla yokmu?Bende siparis ettim internetten.
Gelsinde bende cekicem fotolarini.

ben de ikeadan kocaman kırmızı çiçek stickerları yapıştırmıştım odama.. makul bi fiyata çok güzel duruyor mekanın havasını değiştiriyorlar, duvara da zarar vermiyorlar kaydirigubbakcemile5 kesinlikle tavsiye ederim denemenizi

canım güle güle otur süper olmuş ama ben bir şey diyeyimmi en altta ki resimi ben ayna zannettim en baştayorumları okurken gzino muhabbetini okudumen son bir arkadaş da alıntı yapmış orda farkettim ayy dedim kendi kendime aynaya yansımış evin önü galiba ama bir sürü sandalye falan var aaaa gerçektenmi gazino kiii diye düşünürken aaaa bir batım şööle tv mişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3:roflol: bende aynen soldaki atv logosunu görene kadar böle düşünmüştüm pencereye yapıştırılmış stickler bahçede ne çok sandalye varmış vs diye.)))))sonradan farkettim.))çokgüzeller hoş durmuşlar ellerine sağlık...

Back
X