Duvarlarım ne renk olsun sizce?

kardelencim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
96
2
96
Çanakkale
Kızlar yeni ev aldık ve duvarlarını ne renge boyayacağıma bir türlü karar veremiyorum. Salon koltuk takımım krem renginde yastıklar bordo. Salon aydınlık sayılır acaba duvara ne renk yapsam uyumlu olur. Bide oturma odası takımım turuncu renkli halıdada turuncu krem yeşil mor var. Acaba oturma odasına ne renk gider sizce Fikirlerinizi bekliyorum.

bence evini komple kumbeji yada biraz daha koyusu olan kesekağıdı rengi yaptır hem bu sene çok moda hemde herrenk eşyaya çok iyi gidiyor ben öyle yaptırıcam...

bencede kum beji boyata bilirsin bende o rengi düşünüyorum ama bu aralar duvar kagıdına taktım ama biz koltukları beyaz almayı düşünüyoruz onula nasıl olur diye muallaktayım şeytan heryeri bayaz yap diyokötükedihüso

ben kesinlikle saten kum bejine boyaticam
baska düsünme bacimmm

en güzeli kum beji
hem modern hem aydınlık olumunekankayizsmile

kum beji
lületaşı
çok güzel oluyo benim salonum geçişli öle yaptık süper oldu diger odaların rengi farklıydı hemen değiştirdik tüm ev aynı olcak

bence kese kağıdı..ben boyattım çok güzel oldu kesinliklede beğenildi tavsiye ederim

Son düzenleme:
kızlar kataloglarda kum beji (marshall) pembembi yavru ağzılık var gibi, polisanın kumsal beji ise resmen sarı gibi duruyor:(((

bu renklerden kullanan var mı?

Ben de kumbeji mi , vanilya çiçeği mi yoksa fildişi mi diye kararsız kaldım. Özellikle kum beji çok tavsiye ediliyor ama hangi markanın kumbeji ? Her markada farklılık oluyor. Zaten marshall'ın var benim bildiğim. Filli boya'da bu renk yok. Bu renge karşılık gelen sanırım kumru diye bir renk var o diyorum internetten ama bilemiyorum tabi.
Önerebileceğiniz marka da var mı ?

Ben de kumbeji mi , vanilya çiçeği mi yoksa fildişi mi diye kararsız kaldım. Özellikle kum beji çok tavsiye ediliyor ama hangi markanın kumbeji ? Her markada farklılık oluyor. Zaten marshall'ın var benim bildiğim. Filli boya'da bu renk yok. Bu renge karşılık gelen sanırım kumru diye bir renk var o diyorum internetten ama bilemiyorum tabi.
Önerebileceğiniz marka da var mı ?

polisan'ın kumsal bejine sarı -şampanya arası olur dedi ustamız. sahra beji sürdü çok az bir yere fikir olsun diye, o da resmen krem rengi oldu. marshall'ın kum bejinin 1 lt lik ambalajından aldık 10 tl ye, sürdük duvara ve marshall kum bejine karar verdik. denemenizi tavsiye ederim 1 lt lik kutulardan.

benim kullandığım boya filli boya (havana)arkadaşlarım çok beğenir onlarda boyadı bu renk, komşularıda beğenip yapmışlar biz arkadaşlarla memmunuz tavsiye ederiz
$filli-boya-renk-katalogu.webp

benim kullandığım boya filli boya (havana)arkadaşlarım çok beğenir onlarda boyadı bu renk, komşularıda beğenip yapmışlar biz arkadaşlarla memmunuz tavsiye ederiz
Eki Görüntüle 225644

O biraz koyu kaçabilir bizim eve. Şimdilerde tekrardan şampanya rengi mi boyattırsam diye de düşünüyorum. Her ne kadar modası geçti vs. deselerde. Açık şampanya nasıl olur sizce ?

bu renk koyu değil evi gayet ferah gösteriyor katolog rengine bakıp karar vermeyin boya yapan usta rengi gayet güzel ayarlıyor

Arkadaşlar Bademi tonunun bir ton açığı nedir acaba? Bademi çok tatlı bir renk ama duvarlarımda koyu durur.
bir de bazı boyalar ışıl ışıl duruyor hangileri biliyormusunuz?

Back
X