• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvarimi ne renk yapsam acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
arkadaslar,benim salonumun bi duvarini kirmizi,bordo arasi bi renk yaptikhihoyyytcok guzel oldusırnaşık şeyama obur duvari ne renk yapsak diye dusunuyoruz.....bi kac renk var ama ya guzel durmazsa diye,size danisiyim dedim,ne dersinizCADIARZU

arkadaslar,benim salonumun bi duvarini kirmizi,bordo arasi bi renk yaptikhihoyyytcok guzel oldusırnaşık şeyama obur duvari ne renk yapsak diye dusunuyoruz.....bi kac renk var ama ya guzel durmazsa diye,size danisiyim dedim,ne dersinizCADIARZU

aslında resim koysaydın fikir vermek daha kolay olurdu ama benim fikrimi istersen krem çok yakışır bir taraf açık olursa odanın içini boğmaz canım güle güle kullanyerimseniben

zaten bizim eski hali sari idi.............esimde krem istemisti,koltuklarimda krem olunca,bogar diye dusunmustum ,ama bilmemki........tesekkur ederim canima.s.

elis sana Boya Danışmanı sitesini önerebilirim. evinin odalarını ne renk boya ile boyacağına daha kolay karar verirsin. bana çok yardımcı oldu. bir incele istersen

Back
X