• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Duvarım ne renk olsun ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
menekşe teşekkür ederim..kahverengi köşem var birde onun bulunduğu odayı kese kağıdı rengi düşünüyorum nasıl olur??
yatak odası takımımda beyaz ve lake karışımı orayı da mor düşünüyorum nasıl olur acaba ? fikirlerinize ihtiyacım var lütfen

eşimine sordum canım yatak odası için beyaz mobilyaya mor gayet uygunmuş fakat kahverengi mobilyaya kese kağıdı da koyu tonlarda olduğu için boğarmış.
koyu mobilyaya açık tonlar daha uygun yada iki renk kullanabilirmişsin canım kese kağıdı ve açık ton
çok hoş olurmuş

bu arada istanbulda boyacılara dikkat.Çoğu kişi işsizlikten yapıyor ve boyama kurallarını bilmeden yapıyor
sonradan kabarmalar dökülmeler oluyor.

menekşe tekrar teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için ama şurayı anlamadım kese kağıdı ve açık ton bu iki rengi nereye kullanacağım ? anlamadım orayı:ecrin_bebek:

canım salonunun resmini koyabilirsen daha çok yardımcı olurum.ıç mimaride boyama teknikleri var
mesela duvar kese kağıdına boyandıktan sonra açık ton başka bir boyayla mesela fil dişi ile kabartma çalışması yapılıyor.kese kağıdı gölgeleniyor.

Yada kese kağıdına boyandıktan sonra dekore modeller duvara çizilip,çizilen desenler açık tonda boyanıyor

canım salonunun resmini koyabilirsen daha çok yardımcı olurum.İç mimaride boyama teknikleri var
mesela duvar kese kağıdınopuyorumnanaktana boyandıktan sonra açık ton başka bir boyayla mesela fil dişi ile kabartma çalışması yapılıyor.kese kağıdı gölgeleniyor.

Yada kese kağıdına boyandıktan sonra dekore modeller duvara çizilip,çizilen desenler açık tonda boyanıyor

Menekşe'cim ben resim yükleyemedim sorun var sitede galiba..sana ben söylim takım adlarını sen bak cnm olur mu ??
oturma odamda doğtaş (ANGEL KÖŞE TAKIMI),salonda doğtaş (INNOVIA KÖŞE TAKIMI) (Füme rengi) yatak odam da da rapsodi mobilya (SU YATAK ODASI) var Sen bunlara bakıp bir zahmet bana yardımcı olsan kendimi şuan daha iyi ifade edebildim

evet sevgili bütül resimlere baktım.Her biri çok şık ve doğru seçimler.Huzur içinde oturun inşallah.

Dikkat ederseniz angel köşe takımını koydukları standtaki duvar rengide açık tonlarda.Çünkü koyu mobilyaya açık ton ,açık mobilyayada koyu tonlar renk kombinasyonu sağlıyor.
eşimin köşe akımınızı kullanacağınız odanın duvar rengi için bir önerisi oldu.

kesekağıdını beyaz renkte açarak daha açık bir tonda kullandığınızda sorun kalmayacağı.Bunu bir düşünün isterseniz.

..Füme rengine beyaz önerdi aynı zamanda kırmızı fümeye çok yakışır ve mutlaka kırmızı aksesuarlar düşünmenizide ekledi

..saygılarımla

Back
X