- 17 Aralık 2015
- 26.974
- 49.283
- 598
e boyayin ozaman30 boya 20 fırça olursa boyama bizden 50 ye çıkarım ben bu işten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e boyayin ozaman30 boya 20 fırça olursa boyama bizden 50 ye çıkarım ben bu işten![]()
Yazı beklerim bayrama yaparım insallahe boyayin ozaman
A101 Ocak fırın temizleyicisi highcenic cikarmiyorsa çıkmaz. Boyanin durumu ile ilgilidir . İcine işlemiş. Ki boyada tutmaz bu yüzden. Döker boyayı ben denedim başıma geldi oradan biliyorum . Mecbur kaziyim saten alçı ile alcilayip öyle boyadım ozaman kapandı. Bu alçı boyanın durumu saten ipek gibi durumlardan olabiliyor. Dediğimi sık bekler biraz ovalar bir bezle cikmazsa . Alçı boya başka çare yok. Gene dene boyayı belki tutar ama büyük ihtimal atacaktır.Hayırlı akşamlar hanımlar dün aksi bi şekilde duvarıma yağ sıçradı. Bir de oturma odamın duvarınacif sirke kolonya yağ çöz ne yaptıysam çıkmadı başka önerisi olan var mı yoksa tek çözüm boya mı
resimde yükledim bu az olan kısmı tam belli olmuyo
![]()
Küçük yer dediğim 50 ye 50 lik bi yer küçük ev kapı arkası şükür ki sorun boyayı tutturabilmekAynen hiç sorma :) öyle tabi canım yapacak bir şey yok çok küçük bir yerse eşin bile boyayabilir küçük kutu boyayla
O zaman hiç denemeden kazıyıp boya yapmak bunun içinde yazı beklerim artık ne denediysem dünden beri çıkmadıA101 Ocak fırın temizleyicisi highcenic cikarmiyorsa çıkmaz. Boyanin durumu ile ilgilidir . İcine işlemiş. Ki boyada tutmaz bu yüzden. Döker boyayı ben denedim başıma geldi oradan biliyorum . Mecbur kaziyim saten alçı ile alcilayip öyle boyadım ozaman kapandı. Bu alçı boyanın durumu saten ipek gibi durumlardan olabiliyor. Dediğimi sık bekler biraz ovalar bir bezle cikmazsa . Alçı boya başka çare yok. Gene dene boyayı belki tutar ama büyük ihtimal atacaktır.
Hayırlı akşamlar hanımlar dün aksi bi şekilde duvarıma yağ sıçradı. Bir de oturma odamın duvarınacif sirke kolonya yağ çöz ne yaptıysam çıkmadı başka önerisi olan var mı yoksa tek çözüm boya mı
![]()
Hemen deneyeyim bakayım cıkacak mıArap sabunu deneyebilirsiniz annemin bir numaralı temizlik malzemesidir. Yağı kiri iyi çıkarır. Sirke ve karbonat karışımı var birde.
Maalesef o bende suan yokFarmasi 'nin çok amaclı temizleme ürünü var muhteşem birşey, çıkarmadığı leke yok
Valla hiç bilmiyorum kuzum. Inşallah çıkarabilmişsindir.Hayırlı akşamlar hanımlar dün aksi bi şekilde duvarıma yağ sıçradı. Bir de oturma odamın duvarınacif sirke kolonya yağ çöz ne yaptıysam çıkmadı başka önerisi olan var mı yoksa tek çözüm boya mı
![]()
Yok çıkmadı canımValla hiç bilmiyorum kuzum. Inşallah çıkarabilmişsindir.
Yok çıkmadı canım![]()
Maalesef canım bazı boyalarda yüze tekrar vuruyor yag benim öyle olmuştu o bölgeyi kaziyip alçı sıva ile kazığı kapatıp boyadık öyle geçti yağın iyice kazıdığından emin ol öyle alçı sıva ve boya yap ancak öyle cikarKazımak mı gerek yaniya ben nasıl yaptım bu işi bilmem
![]()
Sorması ayıp nasıl olduKüçük yer dediğim 50 ye 50 lik bi yer küçük ev kapı arkası şükür ki sorun boyayı tutturabilmek
Oturma odasında yağın ne işi var diye sorucam, sadece merak :)Oturduğumuz koltuğun arkasına denk geliyo duvar saçma olmaZ mı kagıt bide tam kapının arkası
Cok sagol teşekkür ederim oyle olacak mecburMaalesef canım bazı boyalarda yüze tekrar vuruyor yag benim öyle olmuştu o bölgeyi kaziyip alçı sıva ile kazığı kapatıp boyadık öyle geçti yağın iyice kazıdığından emin ol öyle alçı sıva ve boya yap ancak öyle cikar
Oturma odasında yağın ne işi var diye sorucam, sadece merak :)
Altta yazdım canım maalesef talihsiz bi kazaSorması ayıp nasıl oldu![]()
Çok geçmiş olsun:) umarım çıkar yağ lekesi ama biraz zor duvar yağı emiyor hemen.Kahvaltı yapacaktım tepsiye koydum odaya götürdüm koltuğumun başlığı bayağı geniş oraya koydum meğer bi taraf ağır basmış ben arkamı dönmemle tepsi ters döndü
zeytin koymuştum soslu yağlı o mafetti zaten