- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Gerçekten cıkmayacak cok üzgünümÇok geçmiş olsun:) umarım çıkar yağ lekesi ama biraz zor duvar yağı emiyor hemen.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten cıkmayacak cok üzgünümÇok geçmiş olsun:) umarım çıkar yağ lekesi ama biraz zor duvar yağı emiyor hemen.
Nerden TEM’in edebilirim bilmiyorum onu sünger kullandım ama onu kullanmadımSoylendi mi bilmiyorum ama Sihirli sunger alin iyi olanlardan cok ise yariyor eşya ciziklerini bile gri oluyor ya onlari bile geciriyor kalem lekeleri falan ben surekli kullanıyorum tavsiye ederim
internette satılıyor ama Benim bir akraba satiyor ordan aliyorum benNerden TEM’in edebilirim bilmiyorum onu sünger kullandım ama onu kullanmadım
Geçmiş olsun cancağzım . Yağ lekesi inşallah çıkar . Çıkartamazsak da üstünü kapatırız :)Kahvaltı yapacaktım tepsiye koydum odaya götürdüm koltuğumun başlığı bayağı geniş oraya koydum meğer bi taraf ağır basmış ben arkamı dönmemle tepsi ters döndü
zeytin koymuştum soslu yağlı o mafetti zaten
Hımmm belli bi markanın ürünü müinternette satılıyor ama Benim bir akraba satiyor ordan aliyorum ben
Oyle gözüküyo kazıyıp kapatcazGeçmiş olsun cancağzım . Yağ lekesi inşallah çıkar . Çıkartamazsak da üstünü kapatırız :)
Hayir oyle markalı bir sey diil sihirli sünger yazinca nete cikiyorHımmm belli bi markanın ürünü mü
Tmm baktım tşk ederimHayir oyle markalı bir sey diil sihirli sünger yazinca nete cikiyor
Yok abla plastik değil alçı boyatek sorun bu olsun zehram bir tane marka var aslinda ama burda soylemek yasak segildur ins o ise yariyor birde boya plastik se cabuk gecmesi lazim
Yok maalesefTüm duvara uygulamak lazim neyle siliniyorsa. Ama çıkmaz gibi boyadan dolayı. Varsa evde boya hemen bi kat lekeye at sonra da duvara...