• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvara sıçrayan çıkmayan yağ lekeleri😔

Soylendi mi bilmiyorum ama Sihirli sunger alin iyi olanlardan cok ise yariyor eşya ciziklerini bile gri oluyor ya onlari bile geciriyor kalem lekeleri falan ben surekli kullanıyorum tavsiye ederim

Soylendi mi bilmiyorum ama Sihirli sunger alin iyi olanlardan cok ise yariyor eşya ciziklerini bile gri oluyor ya onlari bile geciriyor kalem lekeleri falan ben surekli kullanıyorum tavsiye ederim
Nerden TEM’in edebilirim bilmiyorum onu sünger kullandım ama onu kullanmadım

😂😂😂 Kahvaltı yapacaktım tepsiye koydum odaya götürdüm koltuğumun başlığı bayağı geniş oraya koydum meğer bi taraf ağır basmış ben arkamı dönmemle tepsi ters döndü 🤣🤣🤣😭😭😭 zeytin koymuştum soslu yağlı o mafetti zaten
Geçmiş olsun cancağzım . Yağ lekesi inşallah çıkar . Çıkartamazsak da üstünü kapatırız :)

tek sorun bu olsun zehram bir tane marka var aslinda ama burda soylemek yasak segildur ins o ise yariyor birde boya plastik se cabuk gecmesi lazim

tek sorun bu olsun zehram bir tane marka var aslinda ama burda soylemek yasak segildur ins o ise yariyor birde boya plastik se cabuk gecmesi lazim
Yok abla plastik değil alçı boya 😔 sen bana özelden de bakam

Tüm duvara uygulamak lazim neyle siliniyorsa. Ama çıkmaz gibi boyadan dolayı. Varsa evde boya hemen bi kat lekeye at sonra da duvara...

Back
X