- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balım yağçözü yaptım ama asetonu yapmadım bide onu deneyeyim dün Sirkeyle sildim ama üzümdü o elma yok evdeBitanem bunları buldum
- Elma sirkesiyle silince yağ lekesi falan kalmıyor, sirke duvardaki yağ lekesini emiyor.
- Oje çıkarmak için kullandığımız asetonu temiz bir beze dök ve bu bezle duvardaki yağ lekesini sil, yağdan eser kalmayacaktır.
- Kimyasal kullanmak istemiyorsanız sirkeli ve karbonatlı bir de tuzlu su yapın bununla duvardaki yağ lekesini silin.
- Duvardaki yağ lekesi hiçbir şekilde çıkmıyorsa zımpara yardımı ile son kat boyayı çıkarın yağ lekesi de birlikte çıkacaktır ardından tekrar boyayın
- En basit yöntem Bim mağazasında satılan Güldal marka yağ çözücüyü alıyorsun iki fıs fıs yapıyorsun iki dakika bekle kurula geç hiç leke kalmıyor.
Dene bakalim kuzum inşallah çıkar.Balım yağçözü yaptım ama asetonu yapmadım bide onu deneyeyim dün Sirkeyle sildim ama üzümdü o elma yok evde
Ya gerçekten miBu duvara işlemiş ama geçeceğini pek sanmam tek çözüm boya gibi duruyor
Denesem duvara zarar verir mi sizce?Asetonu bende duydum ama denemedim. Çıkacağını zannetmiyorum işlemiş bence oraya kurumuş
Dünden beri bi sürü şey denedim bu kesin çıkarır mı?Bunu kesinnn denemelisin
Asetonu kullanmanızı; en azından duvara öyle bol bol uygulamanızı tavsiye etmem çünkü boyayı aşındıracaktır. Bir kulak çubuğunu asetona batırın ve bastırmadan silgi ile siler gibi hafifçe silin.Balım yağçözü yaptım ama asetonu yapmadım bide onu deneyeyim dün Sirkeyle sildim ama üzümdü o elma yok evde
Zannetmiyorum vereceğini, inşallah cıkarDenesem duvara zarar verir mi sizce?
Teşekkürler hemen deneyeceğimAsetonu kullanmanızı; en azından duvara öyle bol bol uygulamanızı tavsiye etmem çünkü boyayı aşındıracaktır. Bir kulak çubuğunu asetona batırın ve bastırmadan silgi ile siler gibi hafifçe silin.
Not: hanımlar arabanızda çizik vs görürseniz, aseton ile hafifçe o kısmı siliniz. :) Lütfen hunharca uygulamayınız. :)
İnsallah suan evde yok ama yarın alıp denerimZannetmiyorum vereceğini, inşallah cıkar
Kesin diyemem ama bende işe yaradı isi filan çıkarttıDünden beri bi sürü şey denedim bu kesin çıkarır mı?
Tamam sağolun teşekkürlerKesin diyemem ama bende işe yaradı isi filan çıkarttı