• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvara sıçrayan çıkmayan yağ lekeleri😔

Youlost16

9 şbt kg 88.8 G 78.6 boy:167 hedef:60 6. Takım
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
14.120
41.504
548
Hayırlı akşamlar hanımlar dün aksi bi şekilde duvarıma yağ sıçradı. Bir de oturma odamın duvarına😭 cif sirke kolonya yağ çöz ne yaptıysam çıkmadı başka önerisi olan var mı yoksa tek çözüm boya mı😭😭😭 resimde yükledim bu az olan kısmı tam belli olmuyo😔😔😔

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 2.855
Bitanem bunları buldum
  1. Elma sirkesiyle silince yağ lekesi falan kalmıyor, sirke duvardaki yağ lekesini emiyor.
  2. Oje çıkarmak için kullandığımız asetonu temiz bir beze dök ve bu bezle duvardaki yağ lekesini sil, yağdan eser kalmayacaktır.
  3. Kimyasal kullanmak istemiyorsanız sirkeli ve karbonatlı bir de tuzlu su yapın bununla duvardaki yağ lekesini silin.
  4. Duvardaki yağ lekesi hiçbir şekilde çıkmıyorsa zımpara yardımı ile son kat boyayı çıkarın yağ lekesi de birlikte çıkacaktır ardından tekrar boyayın
  5. En basit yöntem Bim mağazasında satılan Güldal marka yağ çözücüyü alıyorsun iki fıs fıs yapıyorsun iki dakika bekle kurula geç hiç leke kalmıyor.

Bitanem bunları buldum
  1. Elma sirkesiyle silince yağ lekesi falan kalmıyor, sirke duvardaki yağ lekesini emiyor.
  2. Oje çıkarmak için kullandığımız asetonu temiz bir beze dök ve bu bezle duvardaki yağ lekesini sil, yağdan eser kalmayacaktır.
  3. Kimyasal kullanmak istemiyorsanız sirkeli ve karbonatlı bir de tuzlu su yapın bununla duvardaki yağ lekesini silin.
  4. Duvardaki yağ lekesi hiçbir şekilde çıkmıyorsa zımpara yardımı ile son kat boyayı çıkarın yağ lekesi de birlikte çıkacaktır ardından tekrar boyayın
  5. En basit yöntem Bim mağazasında satılan Güldal marka yağ çözücüyü alıyorsun iki fıs fıs yapıyorsun iki dakika bekle kurula geç hiç leke kalmıyor.
Balım yağçözü yaptım ama asetonu yapmadım bide onu deneyeyim dün Sirkeyle sildim ama üzümdü o elma yok evde

Asetonu bende duydum ama denemedim. Çıkacağını zannetmiyorum işlemiş bence oraya kurumuş

Bunu kesinnn denemelisin

Eklentiler

• 677DFD20-EEAB-4CD2-9961-B63CED045548.webp
    677DFD20-EEAB-4CD2-9961-B63CED045548.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 1.330
Balım yağçözü yaptım ama asetonu yapmadım bide onu deneyeyim dün Sirkeyle sildim ama üzümdü o elma yok evde
Asetonu kullanmanızı; en azından duvara öyle bol bol uygulamanızı tavsiye etmem çünkü boyayı aşındıracaktır. Bir kulak çubuğunu asetona batırın ve bastırmadan silgi ile siler gibi hafifçe silin.

Not: hanımlar arabanızda çizik vs görürseniz, aseton ile hafifçe o kısmı siliniz. :) Lütfen hunharca uygulamayınız. :)

Asetonu kullanmanızı; en azından duvara öyle bol bol uygulamanızı tavsiye etmem çünkü boyayı aşındıracaktır. Bir kulak çubuğunu asetona batırın ve bastırmadan silgi ile siler gibi hafifçe silin.

Not: hanımlar arabanızda çizik vs görürseniz, aseton ile hafifçe o kısmı siliniz. :) Lütfen hunharca uygulamayınız. :)
Teşekkürler hemen deneyeceğim 😊

Sihirli sünger mi denesen.
Ben duvarımdan çıkmayan bazı ufak lekeleri öyle çıkarmıştım.
Ama yağı çekmiş gibi sanki.

Vallahi bende bu dertten muzdaripim, ne yaptıysam olmadı. Galiba son çare duvar kağıdı cekicem. Ama sen gecirebilirsen buraya yaz lütfen bende deniyeyim.

Back
X