Mutfak Dekorasyonu Duvara Fayans Ördüren Var mı?

Mutfak duvarında fayans olmalı mı,olmamalı mı?

• Olmalı

OY: 0 0,0%
  • Olmamalı

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

aynisah

katre-i aşk
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
94
1
16
İstanbul
Mutfak duvarına fayans ördürsem nasıl olur fikirlerinize ihtiyacım var kararsızım bu konuda lütfen yardım

Mutfak duvarına fayans ördürsem nasıl olur fikirlerinize ihtiyacım var kararsızım bu konuda lütfen yardım

Benden önce ev sahibi mutfak duvarlarına fayans yaptırdıysa ve değiştirmeye bütçem yetmiyorsa yapacak bir şey yok derim,
ama bütçeyi düzelttiğimde ilk yapacağım şey o fayanslardan kurtulmak olur kesinlikle..

Mutfakta sadece tezgah arası dışında hiçbir yere fayans yaptırmayın bence
orası banyo değil ki mutfak :34:

bız yaptırdık cok hos duruyor fotograf makınem olsa koyabılırdım ..cok gusel .yeterkı dogru fayansı secın

Benden önce ev sahibi mutfak duvarlarına fayans yaptırdıysa ve değiştirmeye bütçem yetmiyorsa yapacak bir şey yok derim,
ama bütçeyi düzelttiğimde ilk yapacağım şey o fayanslardan kurtulmak olur kesinlikle..

Mutfakta sadece tezgah arası dışında hiçbir yere fayans yaptırmayın bence
orası banyo değil ki mutfak :34:

Yeni ev aldık henüz yapım aşamasında çok kararsız kaldım temizlik açısından iyi olur diyenler var..sonradan pişman olmakta istemiyorum:18:

Ördürmeyi düşündüğüm fayansta bu sadece üstteki renkten ördürmeyi düşünüyorum eğer ördürürsem:18:

Sizin ördürdüğünüz fayans hangi renkti?

beyazdı ama ısıltılı bı beyazdı pembe dalgaları var.arasından hanı cımento mu ne harcla yapıstırılıoda o harclar fayans aralarından gozukuo ya o harcda pembe dalgaların rengınden mutfak dolablarımızda pembe beyaz .gercekden çok şık.resım ımkannı olsa paylasıcam mutlaka. HARC DEDIGIME DEZ DENIYOMUS

Son düzenleme:
beyazdı ama ısıltılı bı beyazdı pembe dalgaları var.arasından hanı cımento mu ne harcla yapıstırılıoda o harclar fayans aralarından gozukuo ya o harcda pembe dalgaların rengınden mutfak dolablarımızda pembe beyaz .gercekden çok şık.resım ımkannı olsa paylasıcam mutlaka. HARC DEDIGIME DEZ DENIYOMUS

Biraz gösterişli birşey olmuş sizinkisi güle güle kullanın..İlk beğendiğim fayans beyazdı soğuk bir ortam oluşturur gibi geldi sonra vazgeçtim...

Back
X