• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvar stickerları çok ekononomik!

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul
Duvar sticker’ları çok ekononomik!
Akıllı ve ekonomik dekorasyon uygulamalarından olan sticker’lar ile evinizi renklendirin...
200++.jpg

Manzaraya karşı oturup bir kahve içmek istiyorsunuz ama buna vaktiniz mi yok? Artık dert değil... Yaratıcı, farklı duvar çıkartmaları ile bu mümkün. Kolayca uygulanabilen sticker’larla hayalini kurduğunuz her ortam evinize, ofisinize geliyor.

Duvar sticker’ları çok ekononomik!
Bulunduğu mekanı kişiselleştirmek, kendinizden bir şeyler katmak, farklılık yaratmak istiyorsanız, kendi başınıza kolay uygulayabileceğiniz, istediğiniz tarzı yakalabileceğiniz duvar sticker’ları çok farklı alternatifler sunuyor: Doğa, kahramanlar, hayvan, çiçek, obje resimleri vb...

1.jpg

Akıllı ve ekonomik dekorasyon uygulamalarından olan sticker’lar ile evinizi renklendirin...

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

bayılıyorum stickerlere evin boyası bitsin yapıcam ben kendim yapıcaktım
bunlar ekonomikse nekadar burda praktikerde çok pahalı

Aslında güzeller ama neden bilmiyorum bir yandan da hoşlanmıyorum

Çok garip hislerim var sitikırlara

Ben de çok beğeniyorum....Hele ki iyi bir uygulamayla odaya hacim ve genişlik veriyor yer kaplamadan...

ben sadece ikea da gördüm ordada iki üç çeşit anca vardı istanbul anadolu yakasında nerde buluruz acep

Güzeller bende bir kaç tane eklemek isterdimde daha resim ekleme hakkım yok bilmiyorumkismile

3. ve 6. resimdekilere bayıldım.
bunları nereden bulabiliriz. bilen varmıııı???

Back
X