- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silvanın bezlerinden memnunum. Duvar mobu olduğunu bilmiyordum bi bakayımSilva mop duvar İçin ayrı bezi var inceleyip farklı sitelerden yorumlarına bakın isterseniz ama biraz pahalı maalesef
Yani bir günde hepsini bitirmiyorum. Oda oda yapıyorum..Ohh miss.. Tüm duvarları elle silmek yorucu olmuyor mu![]()
Yok hiç duvar silmedim.Boyatsanız bile silmiyor musunuz? Senede birkaç defa siliyorum. Yine bile çok is oluyor
Yok hiç duvar silmedim.
Sileni de duymadım.
WindeksBenimki de ona benziyor ama markası kalitesiz sanırım. Kullanışlı olmadı pek. Sizinkinin markası ne acaba?
Ay ayyy bebeniz de varmış.ben de duvar silinmediğini bu başlık sayesinde görmüş oldum
Onun eline de diğer mobu veriyorum bezsiz, o öyle oynarken siliyorum. Her işi oğluşla yapıyoruzAy ayyy bebeniz de varmış.
Zor olmuyor mu?
Nasıl müsade ediyor kendisi?
Memnun musunuz buharlı makineden? Almayı düşünmüştüm ama emin olamadımBuharlı temizleme makinem var, başlığını takip onunla siliyorum ben. Eskiden Arap sabunu ile elle silerdim.Arap sabunu ile daha iyi oluyor ama ne uğraşmaya sabrım ne zamanım var.
Memnunum, yer, duvar, dolap vs ne varsa bununla siliyorum. Hem deterjan kullanmak zorunda kalmıyorum hem zamandan tasarruf ediyorum. Yıllar önce Arçelik buharika almıştım, o bu kadar başarılı değildi. Şu an Bissel Power Fresh Lift Off kullanıyorum. Tek sorun bu ürün artık stok dışı.Memnun musunuz buharlı makineden? Almayı düşünmüştüm ama emin olamadım