arkadaşlar temizlik yapıyoruz ve ben bıktım duvarları ve fayansı üsten başlayarak ilk deterjanla sil sonra durula sonra kurula tabii bu arada eğil kalk in aşagı tekrar yukarı cık durmadan seri bi şekilde bez değiştirerek bunları yapıyorum.bu arada saten boya silmeye sıvı beyaz sabun kullanıyorum. bunları silmenin daha basit yolu yokmu? bide hangi deterjanlar daha iyi temizler? yarın duvar silmeye başlayacagım. acil yardım fisfisfis
canım bize genelde bayan gelirdi büyük temizliğe ama son son hafife almaya başladılar.oturup cay kahve dedikodu yapıyorlar saat 5 olunca kocamız geliyor diyip gidiyorlardı.baktım olmuyor sonucta onuda ben yapıyorum. ben yapmaya başladım 3 yıldırda böyle.anneme kıyamıyorum.laf aramızda duvarı silemez gibimede geliyor :) hayır bir cocuk olsa bana bezi yıkayıp veren neyse oda yok merdivende in cık fena oluyor yaherkes nasıl siliyor merak ediyorum. (((((
eşimin işi temizlik olduğu için bu konularda hemen bilgim oluyor benim vileda sopası na benzer sopası var ama eğilimli kısaltabilir ve uzatabiliyorsun önünde bezleri var takmalı ve çıkartmalı önce ıslak sonra kuru silebilirsin ben sildiğimde kurulamama bile gerek kalmıyor iz bırakmıyor canım ben onu kullanıyorum jeyyar
arkadaşlar temizlik yapıyoruz ve ben bıktım duvarları ve fayansı üsten başlayarak ilk deterjanla sil sonra durula sonra kurula tabii bu arada eğil kalk in aşagı tekrar yukarı cık durmadan seri bi şekilde bez değiştirerek bunları yapıyorum.bu arada saten boya silmeye sıvı beyaz sabun kullanıyorum. bunları silmenin daha basit yolu yokmu? bide hangi deterjanlar daha iyi temizler? yarın duvar silmeye başlayacagım. acil yardım fisfisfis
kızlar ben smartın mopunu kullanıyorum 80 ytl.loc kullanıyorum.o kadar kolay oluyor ki in çık işi yok.mop oynar başlıklı zaten.yer duvar fayans her yeri onunla siliyorum.ama asla kadına vermem.çabuk yıpratıyorlar.sabun ve loc harici bir ürüne değdirmeyeceksiniz.ömrü kısalıyor bezinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?