duvar rengim

senin istediyin renk nedir cnm onu söylersen yardımcı olabilirim

$key_iccephe_2011_renkkombinasyonu[1].webp koyu renkmi istiyorsun

ben geçen temmuzda yeni bir ev aldım ve boyasını deniz kabuğu yaptırdım...salonumun bir duvarınıda kakao zemin üstüne deniz kabuğuna eşit renkte büyük yaprakları olan duvar kağıdıyla kaplattım.....çok ferah,sade bir o kadarda gösterişli oldu misafirlerim çok beğendi......deniz kabuğu sizi yanıltmaz diye düşünüyorum....kolay gelsin....

deniz kabuğu rengi ozaman tam sana göre... çokta güzel bir renk.. hem ferah hem kibar bir renk.. çok hoş.. benim evimin rengide burenk:21::21::12:

kızlar meralar evimizin içinii yaptırıyoruz nişanlımla dün boyası yapıldı ama adam yanlış boyayı yapmış!!!:
gülermisin ağlarmısın
koyu bi krem olmuş bende evde o tonları sevmiyorum.tekrar adam boyucak evi ve bigün sürem var.
ne renk beğeneceğime karar veremedim.
damla sakızı rengi varmış marshall'ın ne tonlarında bilen varmı??

açık ve ferah bi renk istiyorum yardım edin bana.
böyle açık bi renk olmalı

bizde marshall ın damla sakızını düşnüüyoruz cnm kırık beyaz gbi aynı tavanlarla arasında ck az bi kırık ton vr çk güzl tavsıye ederim şiddetle toprak tonları bejler sıktı artık.

tatlım aynı sey basımdan gectı 1 ay once nasıl bırsey oldugunu bılırım. benımkınıde cok koyu boyamıslar ama sımdı oturma odamı marshalın cakıl tasına boyattım muhtesem bı renk

yardımcı olanlara teşekkür ederim...

ustaya koduyla birlikte damla sakızı boyayı söyledik nişanlımla ortak fikrimiz.

açık bi renk olucak bi arkadaşta dedi zaten kırık beyaz gibi...

sevgiler hepinize :54::54:

yardımcı olanlara teşekkür ederim...

ustaya koduyla birlikte damla sakızı boyayı söyledik nişanlımla ortak fikrimiz.

açık bi renk olucak bi arkadaşta dedi zaten kırık beyaz gibi...

sevgiler hepinize :54::54:

güle güle kullan bitmiş halini eklersen çok sevinirim ben de koridorlarımı aydınlatma çabasındayım açık bir renkse eğer düşünebilirim canı bende...

güle güle kullan bitmiş halini eklersen çok sevinirim ben de koridorlarımı aydınlatma çabasındayım açık bir renkse eğer düşünebilirim canı bende...

canım evim boyanmaya başlanıcak başlansın çekerim inşallah unutmaz isem şu aralar düğün telaşları varda :)

Renk nasıl oldu acaba ?
Ben de açık bir renk istiyorum daha önce açık fildişi yaptırmıştık
şimdi daha açık bir renk istiyorum.

Back
X