• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvar Kağıtları

çok güzel yaaa...ben evimi böyle boyatsam dışarı çıkmak istemem doğrusu çok güzel ...paylaşımın için sağol canım ..

tavanımı hep gökyüzüne bakar gibi mavi yıldızlı yapmak istemiştim yıllar önce bu gidişle deneyeceğim galiba. çok güzel manzaralar.

çok güzeller ya keşke olabilse hemen yaptırıdım(hemen yaptırabilmem için önce kendi evim olsun dimi )çok beğendim özellikle tavan için olan melek figürünü ::::))))))))))))

bu tam benlik valla emeğine sağlık çok güzeller canım a.s
image007uv0.jpg

Belediyeler Trafo Binalaruna Böyle Resimler Yaptiriyor çirkin Görüntüyü Ortadan Kaldirmak Için Bursada Gördüm Ben çok Hoş Bende Düşünebilirim Oğlumun Odasina

buna benzer duvar kağıdını nerden bulabilirim ümraniye çivarında varmıdır bilgisi olan yazsin ben yeni uyeyim butür yazışmalar nasıl yapılır bilgim yok :oklava:

Bende yatak odama yatağımın baş ucuna bişe yapmak istiyorum ya bu tür yapıştırma kağıtları yada ayna koyayaım diyorum fakat aynı zamanda kibar cibinlikde istiyorum:))

Ay ilk resimde sondan birinci siradaki coook hosuma gitti:asigim:

çooook güzeller arkadaşım,teşekkürler...benim de salonumun bir duvarında var,gerçekten çok hoş bi hava katıyo...bebek odasına da bi duvara yaptırmak istiyorum,odanın tümüne değil de bir ya da iki duvara yaptırmak daha güzel oluyor bence

çook güzeller canım yaaa valla bayıldım bende istiyorum salonuma hatta bir sayfa açtım duvar kağıdı seçmeme yardımcı olurmusunuz diye.orda salonumun fotoları var bakıp bana fikir verriseniz çoook mutlu olurum kızlar yaa.ben kararsız kaldım sizce hangisi uyar salonmuma.

Back
X